-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

19 February 2015

Asssalammualaikum ya Allah dah berzaman rasanya tak tulis blog. Hm biasalah busy dengan kehidupan sehari hari hahaha already 2015 beb & hello last i update blog is on Dec 2012 okay hahaha. what to do i cant handle everything right. Pehhhh cant wait for 3rd March ...\.
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

25 December 2012

Miserable

Assalammualikum blogger . Hm,harini dari pagi duduk dekat rumah Ela . hahaha,Aunhave fun gila lepak dengan ela,sya and nazura . btw nak cerita pasal one unbreakable newsyang Aun baru tahu tadi . Tak sangka hujan di tengah hari nampaknya . ku sangkakan akan kekal hingga ke petang  Tak apa lah,rezeki jodoh ajal maut di tangan tuhan . Biarlah berita ni Aun rahsiakan dulu . Cewah ayat sastera je kan . Hahaha,btw school just around the corner . Taktahu lah nak happy ke sedih ke . My head are getting miserable . Hmmm,entahlah . InshaAllah i'll try my best for next year and strive for my espiyemmm . Hihi,okay gtg . Assalammualaikum xx
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

24 December 2012

I'm in dilema

Hai hai . Assalammualaikum,annyeonghaesayo :D Haha,hm lagu blog dah tukar . pages pun dah edit . hehehe ,suka suka . Hm btw nak cerita niiiiii . berbalik pada tajuk diatas . Haih,Aun dalam dilema sbnrnya ni . Aun tak tahu nak masuk sekolah apa untuk tg 4 ni . nak amek aliran apa pun Aun taktahu lagi . Aun sebenarnya berat hati jugak nak pindah sekolah tapi Aun nak jugak carik atmosphere baru . carik pengalaman . Tapi susah sekali nak tggalkan kawan kawan sebenarnya . Haihhhh . sedih lah . Kalau boleh mmg taknak terpisah tapi tulah minat lain lain . takkan nak paksa pulak kan kawan kawan ikut apa yang kita nak. ishhhhh,tak boleh mcm tu . now dah 4.42 A.M . I need sleep . Byebye bloggers . Salam xoxo
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...