-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

24 December 2011

Ajaibnya Cinta

ASSALAMMUALAIKUM , OKAY SEKARANG TENGAH TGOK CITE AJAIBNYA CINTA ,UMIE AIDA COMEL AND JOHAN ASARI HANDSOMEE YANG BERLAKON , TV3 ,AWWWWW BEST <3 JOIN SEKALI YOKKK ! 

#CAPS LOCK - ON , HIWHIW

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

20 December 2011

Saya di Tagged oleh Bff saya - Qaisara Haziqah ,

Assalammualaikum guys , okay , harini Mai dah kene tagged dgn Qaisara , die tanya 10 perkara tentang diri saya , okay ni jawapannya ye sayangg


10 perkara tentang diri saya

--> tak suka kalau orang buat-2 baik dgn kite sbb ade maksud tersirat , Huh , kalau nak mintak tolong cakap je takpayah nak bodek-2 okay , jujur tu penting :D
-->tak suka tgok unprotected couple means couple yang sgt sgt menggelikan , berpeganng sana sini , berpeluk peluk dgn bangganya , igt dapat pahala ke buat mcm tu ? Geliii mak jemah 
-->tak suka lipas , katak , ular dan yg sespesies macam dorang lah , Geliiii , 
-->loadingggg siket , kalau ade orang yg cakap tah pape or berkias-kias tuh sorry lah saya mmg lambat pick-up , nak cakap bior terang terang , Hihi 
-->tak suka orang yang mencuri , menipu , mulut laser and perangai tak senonoh , 
-->suka on9 facebook,twitter and update blog , [ haihhh mmg lah gilaaa IT aku ni ]
-->seorang yg sgt suka makan bila di rumah , tapi kat luar akan pura-2 malu dan segan nak mkn banyak-2 , Haha [ first time revealed ni , ] 
-->suka tidur , baca novel and K-pop fans  , Fantastic !
-->sometimes keras kepala jugak but reasonable , and suka berkawan , Hihi
-->tak suka orang perasan lebih , perasan sekali sekale takpe , Hihi [ sbb saya pon kekadang suke memerasankan diri ini , Hihi


okay thats all kot , Kboiii *

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

18 December 2011

pffftttttt ! driver bas gila , Huh --'

Assalammualaikum followers , okay kali ni mmg nak marah betul ni , Hihi , okay tadi waktu aku rasa kebanyakan warga taman aku dah tido , tetibe dgr bunyik kuat mcm something dilanggar and mcm bunyik mende jatuh lah kan , aku igtkan ape act ade satu bas yg telah melanggar banyak kete kat taman aku , habis rosak teruk kete jiran sebelah rumah aku , Huh , coincidentally abg aku ade kat luar mase tuh , die nmpk di pegi kejar bas tuh , bas tuh bongok gile dah langgar bukannye nak turun nak mintak maaf or whatsoever but die pegi lari pulak , unresponsible gilaaaa lah kan , dah kene kejar tuh tau pulak takut sampai kat depan tuh dah bape banyak kete die langgar pon aku tak tau , bengap bhaiii , now abg aku and kawan-2 dia dah dpt tgkap dah driver bas tuh , sampai ke Marida die lari , Sehngallll , penakut , dah buat salah kena lah tanggung akibatnye , boleh buat bodoh pulak die , huh , okay thats all , nak tido lah , Kboii *
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Background Baru . Hihi

Assalammualaikum followers :D
Hee okay masuk ni baru tiga kali aku tukar background blog , punye lah pemalas kan kan ? Haha , comel tak ? korang suke tak ? tak ? kesah pulak aku , Hehe , sebelom i semua pink je kan , sekaran dah colourful sikit lah , Hihi , okay , malas nak story lain lagi , Kboiii *
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

16 December 2011

Sayangggg Facebookers semua ;)

thanks sume yang wish birthday Mai , Lafchiuuu
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

15 December 2011

Thank youu , Terharu ;)

Purse yang Ella bagi kite , :)
Hai , Assalammualaikum :) tepat jam 12 tadi cukup lah umo saya 14 tahun , lambat kan kan ? hihi , kite kesah ape , birthday kite lambat sbb tu kite comel , Haha , okay tadi org yang first sekali bg hadiah kat kite kan kan kawan baik kite <3 Ella , thank youuuu , birthday ella aritu kite bg kek coklat giant tuh je kan ? birthday kite awak bagi kite purse yang cute tuh kan kan , Awwww awww , then nyia pulak yang call kite wish kite , Huuuu menangis kite , pastu Hazwani pulak yang call kite , kite rinduuu gile nak jumpe die , menangis kite dgr suara die , lepas tuh my Baby Liqa pulak yang msg i wish birhday kite ,then my BFF fyra pulak yg wish kite ,  pastuh kite bukak FB tadi ramai yg post dekat wall kite wish birthday , Lafchiuuu you alll <3

Annyeo
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Wordless Thursday

#2PM

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

14 December 2011

Edit Blog , Thanks kak Lyssa :>

Annyeo , Assalammualaikum dear olllss , okay baru lepas edit blog , peeennnaaaatttt sesangat , cantik tak cantik tak ? Hewhew , penat kite edit tau , thanks kak Lyssa Faizureen sbb banyak bg tutorial yang mujarab , cehhhhhh , Hihi , okay lah kite penat lah , nak makan , nak join lettteww , hihi , okay bye  :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

06 December 2011

aku bukan taknak layan kau --'

Assalammualaikum kawan-2 , ecehhh ecehhh , okay nak cakapsiket pasal sorang budak ni , sorry lah brooo aku bukan taknak layan tapi makin lame aku makin rimassss , bukan sengaja nak becakap kasar ye , sorry sahabad , jgn terasa okay , mals nak type lagi , okay Boiii *







Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 December 2011

speak koreans :)

Assalammualaikum ( Annyeonghaseyo ) act lepas dah boleh cakap BM ( saya org melayu gila lah tak reti cakap Melayu kan ? Hihi ) , Bi and Arab ( siket-2 lah ) teringin nak belajacakap Korea pulak , Hihi , ikut wave semase nmpknye saya , Haha , okay tadi adelah buat satu ayat kat google translate ayatnye" abg sayang  awak kacak , jangan bangga tahu , " tak silap lah Hihi , nie result koreans die  친애하는 형제! 당신이 알고 잘생기고, 자랑하지 않아요 


satu hape aku tak paham nak nybut pon tak tau , Hiihi
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

cermin diri sendiri - peribadi hebat :D

Assalammualaikum :) okay lumrah manusia , sifatnye selalu je nak menyalahkan org lain kan kan ? saya tahu kerana say juga manusia bukannye alien ye , Haha, act sebelum nak tuduh-2 orang lain kite kene cermin diri sendiri dulu , nak tau kenape ? sbb semua manusia tu takde yang sempurna , saya cukup-2 lah respect sgt orang yang humble dan banyak mencermin diri sendiri dari asyik mem'bangau'kan orang lain ( Abg E pinjam ayat sekejap ) mungkin salahnye datang dari diri kita sendiri , sebab yang Maha Kuasa dan Sempurna hanyalah Allah s.w.t , kalau korang sume ade perangai suka bangau membangau ni , cepat-2 jauhkan elakkan , belajar-2 cara nak cermin diri sendiri , renungan bersama ,

#ade mcm motivator tak ? Hikhik , sekadar berkongsi feeling malam-2 ni :)







Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 December 2011

I'bad Camp :)

Alhamdulillah saya dah jadi graduan I'bad Camp - AsasInsan 2/12-4/12 dekat masjid tadi :D , Besttttttt ♥ ,

#penat , Assalammualaikum






Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

01 December 2011

KFCM :D

Assalammualaikum ,okay sekarang ni dah pukol 2.34 pagi , anak En Zainudin sorang ni belom tido lagi , haii mate kenape kau tak nak pejam , kesiankanlah tuan sementara kau ni mate huiii , Hihi , btw ptg tadi bce newspaper cover untuk paper Metro cerita tentang KFCM , tentang gamba intim die lah bagai , kesian Khairul Fahmi , dilanda gossip murahan waktu prestasi die sbagai pemain bola dah ade kat kemuncak ni haaa , takpasal-2 career  die boleh terganggu kan kan ? as one of Malaysian Football fans always by our player side,ecehh eceh , whatever it is you still the best lah Apek , Muehehe , nak jalan-2 jenguk-2 blog org jap , Kboiii #





Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

ready for tomorrow :D

Assalammualaikum, hmm esok kan saya ade camping , saya ta tahu lah nak bwk ape sume ,saya jrg bercamping , and saya sedih sbb saya tak dpt pegi abg saya tunang lusa , Huaaaaaaa ! Hihi , okaylah saya dah mls nak tulis , kboii ,






Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

30 November 2011

Signature :D

dah siap , signature bawah post , : )





Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

aku jealousss tgok blog org laen , Huaaaaaa ;'(

Assalammualaikum w.b.t, ( tak jawab dosa ) okay now 2.05 pagi , aku tak tido lagi , Hihi , okay nmpk tak title di atas ? yeahhh , memg aku jealouss bebeno tgok blog korang yg lawa-2 ,comel-2 , yg cun habis tuhh , letak ini itu kat blog korang , memg aku tak tahu lah nak buat sume tuh kan ? Hihi , aku tgok blog kak faiz (SIL) http://cikgufaizcute.blogspot.com/ mcm-2 adoo , then die tunjuk satu blog budak pompuan ni , terpegunn aku tgok , Haha , blog aku ni terlampauuuuu lah biase sesangat , Hihi , ape boleh buat ni je budak yg comel mcm aku ni mampu buad , Hikhik , now aku dah menguap buat kali yg ke-5 dah , so , aku rase nak tidoooo , Hihi , laen kali jumpe lagi ye , Kboiii :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

19 November 2011

imy as my friend :D

Hello dude , cehh tajuk nak gedik je kan ? Haha , tade gini senanye dulu aku selalu keep in touch ngan budak ni skang ni dah jarang gile , kalau dy text pon aku serba salah je nak reply , nak tahu kenape ? sbb aku tak suke kalau benda kawan-2 ni dimix kan dgn cinta Berukk dy ni , aku geliii and aku tak suke , huh , btw aku tak kesah  lah kan kalau kau sedar diri ke tak but aku harap satu je ubah pangai kau sblom start contact aku balik doeee , okay thats all , boiii *>
#ready for tomorrow event . BOWLINGGG
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

17 November 2011

esok last schl , sob sob ;(

Hai kenkorang :) mcm tak caye je esok last schl , hmm sedih+happy siket lah , sedih cos kena bepisah dgn kwn-2 baek saya , i will miss you guys a lot lohhhhh , happy sbb tak payah nak kene ngadap muke sorang budak b***h yang menyakitkan mata and hati aku je , Hee , btw tahun baru nak start dah so mesti kena ade azam baru jugak kan ? hope next year dpt buad yg ter'Best for PMR , hmm ghisau ni , PMR| candidates 2012 , huh , okay , bye . mls na story berlebarrrrr .

#next year budak KAA special siket , pakai tudung labuh and baju kiteorang kan kale purple , awak ade ? awak ade ? tade kan ? Hehe ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

13 November 2011

Greyson Chance :)

woa woa , skang nie everybody talk about this cute Greyson Chance , cehh , dulu JB skang GC pulak , beralih arah pulak aku kan ? Haha , bia lah , now aku dah nak say bye bye dekat si Bibir tuh , Haha , GC comel gile ouh , Aww , dah lah sebaya ngan aku, cehhh , pastu pastu kan birthday dy 16 Aug 1997 aku pulak kan 16 Dec 1997 , Haaaa , same kan no 16 , Haha , ngedik je aku , dah lah hari ni tak skolah , melepak je keje aku , Haha , aku bg korang tgok siket GC kesayangan aku ni jap ehhh , Haha , bye
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Coffee Prince

     TENGAH LAYAN COFFEE PRINCE . AWW AWW <33 
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

08 November 2011

♥ Cinta Elysa ♥

Annyeo , Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia , cehhh ! Haha , okay skarang nie tgah lyn fav malay drama aku , Hikhik , cinta elysa youu , cite dy mmg best and touchable , cehh , *jiwang bhaii minah ni , Hee , kesah pulak aku ? dah mmg cite nie best sesangat , skang nie pon tgah commercial break tuh yg aku meng-update , dalam drama nie aku benciii Sani si kawan Aril yg jahat tuh , cettttt , tak suka ngan pangai dy , jahat , kawan mkn kawan , puihhh , Heee , okay story dah stat , Daaa
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 November 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha ♥

Assalammualaikum :) Mai nak ucapkan Selamat hari raya aidiladha kat korang semue :D and congrate to person yang dah selesai puasa hari nie ( Hari Arafah ) , Esok nak pergi masjid nak tgok lembu kena korban , dulu mase kecik-2 kaau tgok lembu kena korban mesti Mai akan cakap camni 'kesiannya' act tak boleh tau cakap camtuh , nanti kita tak boleh makan lembu yang dikorban tuh , then lagi satu esok sape yang peg tgok penyembelihan lembu jgn pakai baju merah tau , nanti kena kejar ngan lembu ,Hekhek , tak tau lah kesahihannye but tak berani lah nak cuba pakai baju merah esok nak tgok lembu , Hee , okay lah , Boiii :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 November 2011

tukar lagu blog :)

Annyeonghaseyo , ( assalammualaikum ) okay hari nie mai tukar lagu blog mai , Starlight Tears by Kim yoo Kyung , lagu nie act soundtrack koreans drama fav Mai , BOF { boys over flowers } lagu nie sedeh sgt-2 , mostly lagu nie kuar time heroin die Geum Jan Di sedih , first time tgok cite nie betambah pulak dgr lagu nie menangis-2 Mai , Heee , *bajet feeling je ek ? act cite nie dah lame dah , around 2009 cmtuh , but cite nie mmg best lah kan , kalau tak takkan ku layan cite nie , Hekehek , okay perut berdondang haa ~ lapaaa , Hee , okay bye :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

31 October 2011

i hate liars Fullstop .

Assalammualaikum , okay nak cite lah kan pasal sorang budak nie ,
Budak: if kau dah ade gf tak payah lah nak menggedik ngan aku n tak nak mengaku yg kaw dah ade gf , aku geliii taw ? then one more aku nak ckp aku jarang kwn dgn org yg gf die gedikk tahap gaban and if ade family aku tak suke gf kaw , dgn kaw sekali aku tak nk kwn , pandai kaw cover kan cakap ngan aku mcm-2 , aku bukan gedik n stupidoooo mcm gf kaw taw ?

#okay nie pesan aku kat kaw budak , jgn harap aku nak reply text kaw lagi lps nih ,and tak perlu nak menipu , igt aku feel sgt ke kat kaw ? perasaaaaannnnn , pecah tradisi belog nie aku cite pasal mende-2 cmnie , sbbbnye aku dah gerammmm sgt ngan kaw yg Penipuuuuu tuh , eeeewwwww geli aku dgn penipu mcm kaw , wekkk :P
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

20 October 2011

Tak adil tak adil , Hee

Haiii sayanggggg , okay tadi last exam , Fuhhh , orang laen sume amek 2 paper aku straight amek 3 paper , tak rehat pulak tuhhh , tu lah kaw sape suh tak dtg mse exam agame ngan KH , hamekkk kaw , Kh tak amek exam laagiiiii nie haa , unonglah kan korang dah merdeka ? HUEEEEEEEEEEE nak nagis nie , kalau tak boleh amek exam KH dah camne ? mmg lah kan cari nahas nmenye , naseb baek sejarah boleh jawab tadi , kalau tak , nahas+matiii aku , Haha , okay lah tuh je kotttt , Bye
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Science kaw jahattt :(

Hai , hadoiii benci gilaa exam science tadi , dah lah tensionnnn nie , Haha , bye
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

19 October 2011

Math mcm puihhhhhh ~

Hui Hui , Hai darlingss #eceh berdarling-2 pulak kann ? Haha , Okay tadi exam math mmg mcm budushhh lah , Pecah pale otak aku , dah lah formula dpt beberapa minit sblom habis exam then formula tak bape nak beguna plak tuh , wadoiiii , terkesima aku tgok paper tadiii , pehhhh mengancam , aku pandang sekeliling masing-2 semua berkerut , hihi , ratio ngan liner je banyak kuar , haha , tak bace langsoonggggg bab tuh , naseb baeek dpt jawab , esok sciene pulak , mmg lah haaaaa , tensionnnnn *dalam sebutan melayu yeee , Haha , ramai tanye "math target ape ? Haha , nak target A mmg tak lah kannn , tawakal jeh lahhhh , #jawapan pling selamat aku rase , Hihi tuh jeh lah kot , Boiiiii :*>
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

18 October 2011

wahhhhh . Finally end

Anyyeonghaseyo , okay tadi baru je habis taip list name untok sekolah agama dulu , naik penat jari niee , but tuh lah yang bestnye , melatih jari aku nie menaip laju-2 , Haha , mmg penat gile lah kann but bile dah siap pehhhhhh puas hati gile , dah semakin gomar bukak blog aku , sedap je mate memandang , Haha , okay lah , jari aku nie dah bape jam menaip jehh , nak study pulak lepas niehhh , adoiyy ,

#bye peepppssss ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Exam ~

Assalammualaikum , okay skang tgh exam week , geo tadi not bad lahh , boleh jawab lah jugak kan , tak boleh blah nye tuh PS 1 15 minit je aku buad dah siap , Haha , "senang" sgt ( padehal tak belaja langsung , seni asyik melukis johhh ) btw hape-2 pon esok ar penting , Math youuu , gile naek pecah kepala otak ( aku bukan penggemar Math ) okay , tuh je lah kot , bye-2

# btw thanks zaty edit blog aku , lawaaaa , Hikhik , syggg kaw , Haha :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

17 October 2011

Okay , aku memg pemalas update bloggg ,

Anyyeo , okay aku tgok blog aku nie dah berhabuk-2 , kesian kaw kan ? sorry , tuan kaw nie mmg malas gilak gilak nak update blog , dulu mase baru buad blog hamboiii satu hari tak tgok tak melawat blog mmg tak sah , skarang , HIHI , sts lah , malehhhh den nak nge-update blog nie haa , nie pon mintak zaty ( classmates aku yang paling gila ) editkan , HIHI , pemalas kan aku , skarang asyik lyn facebook je , Facebookers ramai on9 , besttt youu , ramai kawan baru , nie antara kwn-2 baru aku , dorang nie so shewitttt :D

fykaa : die sungguh sweet and comel , nice to know you dear <3 hope friendship never ends okay ?  baru kenal sekejap rase mcm dah kenal lamee wooo , 
anis faizal : die bru form 1 , die sweet and baek , walaupon die sokong MU , she;s still nice dear :) akak suke kawan ngan adek <3
#btw sorry Mai maen amek je gamba korang dear , thats all , byee :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

06 September 2011

FIRSTDAYSCHLAFTERRAYA :)

Annyeonghaseyo :) , ( lme tak berkoreans ) okay , hari nie first day aq schl lpas raya , huh , kalau ikotkan mmg malasgilapiggy , but i have to go , ikhlaskan diri nak belaja , on mondayy aq tak schl sbb B to the G to the O to the N to the L to the A to the M to the B to the T , Hihi , btw tadi kat scchl best , fun , seronok dapat jumpa membe-2 aq balek , hmm sbnrnye takde ape sgt story , hmm okay lah tuh je kot , bye-2 , SALAM
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 September 2011

HAPPY EID DAY :)

salam korang , hmm lamenye aq tak update blog kan , btw nak cakap EID DAY tahon nie best ! hmm 2 days ago peg beraya umah kengkawan aq , mmg best ! hmm then peg beraye rumah kakak-2 ipar saya , wahh meriah lah ! btw nie baju raya tahun nie , not too late kan saya nak ucap HAPPY EID DAY kat korang sume okayy ,
#bajurayasayabiasaje , :D


Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

23 August 2011

tegor ke ?

Assalammualaikum blogger , okay hari nie nak cite pasal tegor , okay selalunye kite tegor org bile org buat salah kan ? but kite tau tak care nak menegor org dgn beradab dan tak terlalu mengikot perasaan ? okay cara menegor org yg sebnarnye ,
1 . cukoplah sekadar sekali , terpulanglah kepada individu tersebut untuk menerimanye atau tidak okay ,
2. cara menegor seseorang mestilah beradab dan tidak menggunakan perkataan-2 yg boleh membuatkan orang laen saket hati ,
3.and nie bg pendapat aq lah , kalo nak drop org pon cermin-2 lah diri n tak payah lah nak melebih-2 , mulot tuh ALLAH S.W.T bg untok kaw ckp benda-2 yg baek , bukan untok disalahgunakan , okay tuh je , post kali nie serius siket and ianya tersgtlah umum , share lah dgn sesape lagi ye , bye-2 , takde kene mngene dgn yg hidop mahupun yg telah tiada , :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

20 August 2011

begado pulak dah , tak suke-2

JANGAN LAH BEGADO AQ TAK SUKE , TENANG-2 SUDA , WUIHHH
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

bile kaw nak berfungsi BB oii ?

Annyeonghaseyo , okay khamis aritu aq dpt netbook kan , so then beli lah BB sekali die kate hri nie dah boleh pki skali tak function-2 lagi , geram tahap gaban aq , eiii pakcik tuh penipu betol lah , dah lah ade bende nak buad siket nie boleh pulak die tak ber function-2 lagi , hey dey dey functioning lah cepat hah , kesian lappy abg aq nie asyik aq je pakai , muehehe , okay lah tuh jt , salam , :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

13 August 2011

tukar persepsi tntg blog okayy guys :)

 Annyeonghaseyo , heyy hmm hari nie boring lahh on9 jo lahh kojo den , hehe , okayy start from now onwards saya nak tukar persepsi saya tentang kegunaan blog okayy , selama nie mai anggap blog nie nak mengutuk je lahh kann rupanya ade variety use lagi tntg blog , okayy kita bolehh luahkan perasaan ( penting nie ) , story about  activity kite all day kann ? n then bolehh mcm2 lagi lahh , main thing nye blog bukan lagi TEMPAT MENGUTOK ORANG sbb nant lame-2 kite trapped , dah keje kite mengutok je pulak nant , btw komen entry yaa , thanks :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

12 August 2011

my new fav K-POP artiste yeahh !

2PM 
SS501

Annyeonghaseyo :) this is my new fav k-pop yaa , hehe why ? because

- dorang sume cute-2 n comel-2 , hehe
- lagu dorang the best , tip to the top mcm fav artiste saya yg laen jugak , muehehehe 


thats all todayy yaa , Assalammualaikum

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

07 August 2011

penat niee ~ siap edit blog dahh :)

Assalammualaikum ecehh penatnye baru lepas edit blog , hmm mcm2 aq edit so lets follow yaa , nant aq follow korang balek 
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

06 August 2011

HAPPY BELATED BIRTHDAY MY BESTFRIENDS ♥



Assalammualaikum korang okayy 2 days lepas besday scha skang nie besday lagi 3 orang kawan baek aq , :D 

mereka ialah QAISARA HAZIQAH , NUR AIN KHADIR N NUR ALIA NATASYA , girls aq nak korang taw yg aq sayang gilaa kat korang okehh ? so aq harap korang sume akan sentiasa happy-2 selalu n akan sentiasa sihat-2 okehh ? happy besday girlss , ingatkan nak belanja makan tapi bulan puasa , haha ( alasan ) okayy once again HAPPY BIRTHDAY YAA ♥

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 August 2011

HAPPY BELATED BIRTHDAY SCHA ♥

heyy Assalammualaikum korang , okayy harinie nak cite pasal besday my BFF since darjah 1 okayy , aq org ke-3 wish dy , hehe kul 12.05 malam aq kol , hehe kesian die sbb mse tuhh dy dah tido mle2 plan nak buke pose same2 tapi tak jadi then tadi dlm kelas kitorang rmi2 wish scha mase sejarah , hehe cikgu farah igt youu  ♥ okayy nak wish happy birthday lagi sekali n hope kaw always happy n sehat okayy scha , 
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 August 2011

hmmm pusing2 cite nyee

heyy Assalammualaikum lame sudah tak update blog , busyy youu , btw SELAMAT BERPUASA kat korang sume , nie nak cite lahh kann to aien , kaw kann tak suke aq ckp blakang2 , okayy ckp dpn2 skang nie , first aq tak paham nape kaw tak boleh trime aq tgor gmbr kaw tuhh , siap remove lagi kann comment tuhh , hmm tak ksa lahh , janji kaw kene try berubah , second , kaw ngan adek kaw nie tggal laen2 rumah ke ? becanggah pendapat pulak pasal tadarus aq tak kesah kalo kaw tros terang kaw tak nak pegi tadarus ryte ? n kaw asyik2 tkar statement pasal mende nie , third tak suke statement kaw yg kononnye tak suke org ckp blakang , padehal semlam bukan kaw ckp blakang pasal aq ? ryte btw thanks edit blog aq , n aq dahh jujo nie kann ? aq pown nak luah hati jugak dkt BLOG mcm kaw :) byee , ( post nie korang jadikanlah teladan )
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

24 July 2011

wuihhh , lame tak update youuu

heyy busy siket lah skarang lama tak UPDATE dahh , okeng bye :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

17 July 2011

zaquan adha dtg SMKSP youu ,

heyy bloggers , Assalammualaikum yaww , tadi kat schl ade hari sukan n rumah dato isa johan keseluruhan , menyampah , haha btw dato said no 2 okayy , power lahh jugak kann ? haha , okayy sempena hari sukan tuhh schl aq ajak lahh zaquan adha youu dtg , histeria sume budak pompuan , hensem kott nak tgkp gamba ngan die tapiiiii sesak gile , sume budak berebot2 nak tangkap gamba ngan zaquan , ecehh , SAYA NAK CAKAP NIE DIE HENSEM GILAA , die peace kat geng2 aq bhaii , hehe kaw ade ? rugi tak dtg tak dpt tgkp gamba pown dpt sign taw ,hehe
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

14 July 2011

kawan baek saya :))))

Assalammualaikum yaa sume , hehe nak taw tak aq punye result mid year arituhh aq cme dpt no 8 jehh , kesian aq kann ? :( ye lahh 2 HBS tuhh banyak saingan , kelas petame kot , susah tuhh , hmm okayy back to the title nak cite siket lahh kan pasal kawan2 baek saya yaa , okayy first skali
 : syasya - okayy aq dahh kwn ngan die sejak tadika lagi but rapad balek since standard 4 sbb same skola game n SKS , die comel n gile2 , haha
 : ella - aq rapad ngan die sejak darjah satu lagi , die kekadang pelik tapi baik taw , hehe
 : fyra - okayy die same mcm ella kwn rapad since darjah satu , pangai die ? ntahh , sweet2 je mcm tuhh , haha
 : aien - okayy kenal since dajah hanam , die kadang2 gedik siket , ( haha jujo tak aq ) but die ttap BFF aq mcm dorang
 : tyqa - haha , special case aq kenal die since form 1 dulu aq n fyra mmg tak suke ngan die sbb kitorang asyik dgr ckp org yg die nie jahat lah , gedik lahh bagai , bile dahh kawan dgn die , saya suke ~
 : qaisara - kenal die dari dajah 1 but rapad balik mse dajah 4 ,hehe , die baek sgt , :)
 : syera - aq kenal die mse dajah 4 but jadi rapad mse dajah 6 lahh kot , okayy pangai die ? sgt comel
* nie je dulu okayy nant aq cite pasal kwn baek bru n lame pulak , btw aq nak dorang sume taw aq syg dorang gile - gile , muahaha , kbai :]
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

11 July 2011

3 penjuru ~ serammm

Assalammualaikum yaa guys , tad kak mas dahh selamat lahirkan baby boy taw , betambah anak sedare aq lagi , hehe , btw berbalek pade title di atas esok ade 3 penjuru , seram bhaii aq , dahh lah result mt n sn trok , adoii mcm mane nie ? kelas KAA no 1 tapi result ishh ishh , hehe , aq cube tenang setenang tenangnye , tapi still goyang jugak , haha takot bhaii , hmmm hope ayah aq tak de lahh membebel o marah2 esok , kalo tak naye jee, hehe , kbai :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

09 July 2011

dey ! kaw jgn bodoh sombong lahh ,

eiiiiiii terase geram hati aq niee , bfore story2 kann Assalammualaikum w.b.t yaa , hehe nak story lahh pasal sorang manusia yg diberi otak dan pemikiran yg sempurna tetapi tidak menggunakannya , adehh , tak taw ape nak jadi ngan kaw weyhh , tolonglahh jgn nak jad stupid snob people okayy ? kalo kaw tanye mest org laaggiii suke dri kaw asyik buat salah je , dey dey pk lahh elok2 siket , kaw tuhh sape ?  igt kaw bgos sgt ?  dey makcik jual goreng pisang depan giant tuhh mayb laaagiii bgos dri kaw yg bodoh sombong tuhh , dey aq penat nak taip okayy bye ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

08 July 2011

SEKALI LAGI ♥

Assalammualaikum guys , hey dey nak taw tak tadi i dgn kwn2 baek i youu all , haha , kiteorg peg tgok wayang dkt JJ , cerite SEKALI LAGI , kitorang peg dgn abg SCHA yee , i n aien menangis2 sampai selsema , lebam2 mata , haha , syasya langsong tak de feeling =,=" haihh , menangis n tegelak je keje , haha , korang tgok lahh cite   tuhh okayy , best gilee , sumapah i heart gilee cerite nie , best gilaaa , !! sgt romantik , lawak n sedeh , hehe , kalo nak suh cite tak cukop satu page , hehe , shaheizy sam n lisa surihani , ouhhh i hert youu guys 
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

07 July 2011

belagak bhaii , bajet je

Assalammualaikum guys , heyy nak taw tak aq tgh berbulu dgn sorang hamba ALLAH yg sgt kuang aja nie , dahh buat salah tak nak mengaku , kaw pk kaw bgos sgt ke ? hiii geram lahh aq dgn kaw , aq pk kaw kwn aq , rupenye , ishhh , aq mmg serius tak caye yg pangai kaw mcm nie , siap sumpah2 lagii , hey dey dey mengaku je lahh , kaw mmg ade kutok aq n kawan aq kann ? yg kaw tak ngaku ape pasal ? nie buat aq angin nie , aq lebeh pecaye dgn kwn kaw yg 2 org tuhh dri kaw , tolong lahh weyh , kalo kaw ngaku boleh jugak lupakan je , nie tak , still tak nak ngaku , dey kalo ikot hati aq mahu je aq katok2 kepala kaw , kuang asam kaw melebeh dohh , dahh lahh itu je , kbai
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 July 2011

tak peg sekolah lahh :D

muehehe . Assalammualaikum nmpk tajuk diatas ? yaa hari ini anak en zainudin ini tidak peg ke sekolah yaa , haha , why why ? why anak en zainudin nie tak peg sekolah ? haha kerana die terpaksa menjadi babysitter  , haha , tapi sebenarnye dahh TERLAJAK -,- , pkol 8 aq bgon nak peg skola pebendenye , haha , n good news today kak mas dahh kuar wad . ALHAMDULILLAH doktor dahh boleh btolkan keadaan baby kak mas yg songsang kedudukannye , ( tak sangke ayat aq begitu ) muehehe , okayy thats all , kbaii
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

04 July 2011

kawan tak gune !

Assalammualaikum dgn ini aq isytiharkan kaw kawan aq pling tak guna , kuang asam btol lahh ! igtkan minx map ikhlas rupenye sbb kaw dahh tade kwn bru nak minx map , haish , rupenye blakang2 aq kutok2 aq , KUANG ASAM KAW NIE MELEBEH LAHH , igt aq kesah sgt dgn kaw punye_ _ _ tuuhh ? aq hormat die sebagai _ _ _ _ _ jee okayy ? tak hadap weyh , tak payah lahh nak ktok2 aq blakang2 , ckap lahh dpn2 , tak susah kan ? tolonglahh faham , ! eeeiiiii aq geram tahap gaban dahh nie , kbai
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 July 2011

♥ JUSTIN BIEBER ♥

heyy bloggie , Assalammualaikum nie nak cite nie mueheheh , aq ade lagu fav baru by one n only pakwe aq ( poyo kann ? ) JUSTIN BIBER ♥ haha , tajuk die THAT SHOULD BE ME aq sukaa gilaa  dgr lagu tuhh , best sesangat , sweet gile kot ! testing ehh , haha THAT SHOULD BE ME holding your hand , THAT SHOULD BE ME makin you laugh , THAT SHOULD BE ME this is so sad , THAT SHOULD BE ME , THAT SHOULD BE ME , haha , thats all http://youtu.be/p5Jw-T4dVss
BESTT 

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

leave me alone ,

HEYY TADE MOOD LAHH , MY HEART A LITTLE BIT HURTS , KBAI -,-
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

EDITING ♥

Assalammualaikum, baru lepas edit blog , cme letak shoutbox je , hehe , ketinggalan siket (sebenanye malas nak ltk dlu ) n then edit siket2 , hehe , ade ape2 jerit je , muehehe gamba tu nak mengisi ruang je , wahahahaha !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

finally over dude !

ASSALAMMUALAIKUM korang , wahaha akhirnye aq dah berbaek ngan fyra ,n die pown dah baek2 ngan tyqa , just hope bende nie tak jadi laagii , aq syg korang ketat2 okayy <3 , aq harap sgt tade gadoh2 lagi , n tade lagi cemburu2 , aq syg korang sgt2 , ske sgt sumenye dahh okayy , finally over yahh !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

02 July 2011

tak kesah

ASSALAMMUALAIKUM JUST NAK CAKAP SIKET POWN AQ TAK KESAH APE KAW BUADD O APE KAW CAKAP , INGAT KORANG TUHH BAGOS SANGAT , TOLONGLAHH FAHAM , YOU ALL BLOCK MY MOOD , HUH !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

30 June 2011

malasnyeee ~

Assalammualaikum bloggers ! nie nak cite nie lahh kann sabtu nihh satu malaysia ade satu program yg 1 sukan 1 malaysia tuhh kann ? abes satu skolah kene lari , haha , rase mcm malas jee , tapi ade satu bende yg mendatangkan kerajinan aq nak dtg , hehe , nant ari tuhh ade pemain2 bola sepak dtg weyhhh ! haha , gomar aq , nak jumpe sharul ain , hehe , n lagipown just 1.5 km jee , tak jah sgt okayy lahh kann ? ryte thats all for today , daa ~
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

29 June 2011

SORRYY :(

Assalammualaikum , weyhh today nak membebel siket nihh , aq tepaksa lahh kan sindir sorang BFF aq niehh supaya die seda siket betapa x sukenye org kat die kalo die asyik dgn old habits die tuhh, gini story nyee okayy , die da ade BF n then dye still nak lagi dgn sorang budak nie lahh , n then dy kate dy x suka dgn sorang lagi BFF aq sbb BFF aq tuhh mcm rapadd dgn budak yg dye suke tuhh , ecehhh aq mcm pening siket lahh kann , dy dah ade BF n then ade skandal lagi n then baru aq taw dy mmg dah skandal ngan dak tuhh , aq mcm x sangke lahh kann , dy tuhh keciklagi , aq just risau pasal dy , btw kawan2 aq yg laen mmg dah menyampah dgn dy so aq x smpi hati lahh kann x nak kwn ngan dy, skang aq x taw nak wat pe , but aq sindir2 sume nie ntok kebaikan kaw jugak okayy ? jgn terasa plak , im so sorry , ryte thats all , daa
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

26 June 2011

wahhh (!)

assalammualaikum guys , muehehe , hari ini nak cerite pasal sayang , okehh ini tidak mnyentuh sensetiviti sesape okehh , HAHA , lebeh dripada kawan dekat dgn sayang , aq suke sgt ayat tuhh , sbb ianya x melibattkan mende bodohh ,CINTA ,ecehh , skang nie nak cite lahh kann , kpd sesape je lahh yg kenal si penulis blog nihh , skang nie bukan waktu ntok CINTA okayy , study must come FIRST  , aq ckp cmnie mcm lahh baek sgt , haha , tade lahh just nk bgtaw cinta nie kekadang bwk susah woo ! so sng focus study je , tapi kalo kaw nak syg sesape tak ape , sebab llame2 kaw akan lupekan dy selagi x wujud cinta , seee ? HAHA , bajet kann aq niehh ? taw tuhh , tu jee kbai :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

21 June 2011

Assalammualaikum :)

Hari ni nak post pasal ape yek ? haha , ade satu atowy nihh , nak taw tak ? ade sorang budak nie taw  , x nak lahh sebot nama kann , dye nie gediks sgt , bolehh plak dye suke kalo lelaki dekat2 dengan dye , kawan dgn lelaki tuhh normal tapi menggedik dgn lelaki tuhh luar biase , laen lahh kalo dye tuhh PAKWE kaw ke hape ke x kesah lahh nie dgn sume lelaki kaw nak menggedik payah weyhh , kite nie pompuan , jage siket , n one more aq x galakkan kaw menggedik sgt nant lame2 dipijak kepala kaw sama itu budak , kawan rapadd je lahh , x payah lahh nak menggedik , n mengade2 sgt , menyampah orang laen yg tetiap hari kene menegor kaw , tapi x de function weyhh , HAHA , okee itu jee , bye salam
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

16 June 2011

FUTSAL

assalammualaikum guys ! weyh esok ade futsal lahh x taw dpt peg ke tak , sume tanye tapi beztie aq x peg x best lahh ! x kan aq sorang je kott nak join dak2 nie , igtkan nak peg tap takot x de transport lahh , nak joinn ! :))
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

15 June 2011

berjalan ke ICEROOM ~

Assalammualaikum guys ! weyhh thi is the last time na peg ICEROOM senawang , mcm bodohh ! tad peg lahh jenjalan kat sane ngan classmate aq , last2 dahh abes2 mkn tuhh nk blik lahh , skali charge smpi 70 hengget , x ke gile tuhh ? padehal dorang cme mkn aiskrim jee , n dah wat kire2 lagi , sepatotnye x smpi pown 70 hengget , geramm jee aq , ! huh , dah tuhh tiramisu cake die x bape enak lahh tuhh , weyhh , geram weyhh , sia2 7 hengget aq bli cake tuhh x abes , huh , kat nilai punyee okayy jee smpi kat senawang , saket hati , okayylahh tuhh je dulu , byeee : ]
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

14 June 2011

mid year - saya 'sayang' awak ! =_="

Assalammualaikum guys ! weyhh , weyhh na taw tak ? na taw tak ? result mid year aq mengancam bai ! HAHA , ya ALLAH , sume mark turon ! paling merosot MATH lahh , yg laen boleh lahh , smpi cikgu aq tanye nape merosot sgt , * cikgu : saya maizatul nur aniqah mintak maaf okayy ? , x taw lahh asal mid year nie mmg susah2 lahh , risau aq , x taw lahh apo den nak jwb aiii dgn bapak den , HAHA , sabo je lahh , okee lahh thats all ,
byee :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

11 June 2011

rindu lahhh !

Assalammualaikum guys , weyh today i nak stowy pasal rindu , cehh ! menggedik plak aq nak merindu2 niee , sebenarnye , aq rindu kengkawan skolah lahh , HAHA , n then tetibe rase rind dkat kwn2 SEKOLAH KEBANGSAAN SENAWANG dulu , hmmm , rindu dohh kat diorang , geng2 mse standard 6 , weyh mish u beb ! mmg best lahh skola rendah dulu , n then skang kann dah nak sk0la balek x de lahh rindu2 lagi kat geng2 i dkt SMKSP thh , korang rindu aq tak weyh ? HAHA , okayys lahh tuhh je post kali inie yee , HAHA ,
 kbai Assalammualaikum , :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

huh , penat dowh !

Assalammualaikum guys , ari nie x de mood nak post banyak lahh penat , wedding abg awak n kak qila tadim mcm2 keje aq buadd taw2 , penat sgt , but happening lahh , balek2 je tros tido , bayangkan dri pagi smpi ke petang , huh ! mmg penat lahh , kutip pinggan mangkuk lahh , bg gule22 lahhh , penat nihh  hehe , okayys lahh dahh penat , kbai :)  
 
 *btw thanks to all ygtolong kengkawan aq n sume yg dtg , trime kaseh :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

08 June 2011

walking around with my sygs !

hye and a very assalammmualaikum kat korang sume yee , hurmm baru blik dri BERJALAN2 sekitar mcD , giant n then nak g dataran tap x jadi lahh , hehe  aq pergi bessame 4 syg aq qeyla , fyra , leya n tyqa , seminggu x jumpa tad begelak sakan kitorang , HAHA , best lahh rindu gler ngan dorang sumee , dahh mkn sume jenjalan cri hadiah si chap tap kitorang sume x taw nak bg ape , huh , aq pown x taw lahh nak bli pee , n then walking around n BEGAMBO , tuhh yg pnting tuhh , tapi x msok gamba lagi lahh , hehe , okayys lahh tuhh je , bye2 ~
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

07 June 2011

EDITING :)

HUH , bru lepas edit blog lahh weyh , ~ penat niee , padahal tmbh header jee , dahh lahh x jadi sgt , sabo je lahh , dah pagi nie aq x rase ngantok plak , x taw wat pee , ngadap lappy joo laa kojo eaaa , ini nak cite niyhh ! aq rase aq LAPAR  haha , okayys lahh gtg , byeee ,,,,,,, love u , miss u , HAHA , pada semua followers , ty :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 June 2011

HARI INI :)

btw nie gamba abg awak n kak qila punye wedding arituhh :)

hye n assalammualaikum guys ! arinihh best lahh , HAHA , walaupown ade bende yg buadd aq saket hati sgt , aq nak tolak tepi jehh okeng ? HEHE , tadi peg giant senawang taw2 , tgok2 tarikh arinihh 5 aribukan , tros igtkann nak peg jumpa REMY ISHAK lahh , <3 tapi syg aq dtg tetepat mse tuhh die dah blek tok promotion kann dashing tuhh , huh geram mak ! tapi x pe nthen jln2 cri novel kak faiz n then beli2 barang cket n then tenampak lahh cardigan yg cantek aq pown peg lahh dok belek2 mende tuhh , HEHE tetibe
 akak faiz : nak ke aun ?
 aun ( me ) : hehe nak lahh kak ,
 akak faiz : amek lahh :)
 aun ( me ) : hehe akak nak belanje ke ?
 akak faiz : ye lahh

bebunge2 ati mak ! haha dpt lahh stu cardigan baru , HEHE , thank youu akak <3
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 June 2011

happy wedding days !

ASSALAMMUALAIKUM , hyee sumenyee yee , hehe , hari ini agak memenatkan lahhh , hehe ( x taw pown ape yg aq buadd smpi penat ) hari ini dah sahLAHH abg aq yg ke 3 ( abg awak ) n kakak ipar aq yg ke 3 ( kak qila ) jad suami isteri , tad memule igtkan x nak peg sbb nak jge mama tap kak mas dahh tolong jagakan , so on aq pown peg lahh kann ? hehe tadi memg best lahh kakak ipar aq comell sgt , HAHA , abg aq pown bukan maen lagi kacaknye ( tangan di dada mata ke atas ) , HEHE , n then dahh abes akad nikah sume waktu yg paling ditunggu2 iaitu SNAP lahh , haha , n then mkn2 n then balek , tapi aq suke konsep dorang tadi , ala2 arab gitu , happy lahh ntok dorang , hope dorang happy ever after lahh , haha , dahh panjang plak aq membebel , gtg , byee
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

29 May 2011

AKUU BENCI KAW !

haish kaw nie x abes2 kan nak menyakitkan ati aq jee kann ? geramnye aq dgn kaw , igt ket slame nie aq wat baek nan kaw nie kann pe yg kaw bgi blik , menyesal gilee aq kenal kaw , serupa baek x payah kenal jee , aq x taw lhaa weyh mkin lme mkin aq meluat ngan pangai kaw , skang nie aq mcm bersyukor sgt uti skolaa , x payah nak mengadap mke bodoo kaw tuhh , aq menyampah taw x ? x dpt aq **** aq pown jad kan ( identoti dirahsiakan ) ? kaw mmg x kenang budi lhaa sengal ! kaw igt sikit org buat baek kalo nak balas , balas dgn bende yg baek , kaw saje kann nak memalukan orang laen , kaw mmg x de keje ! I HATE YOUU GILA PIGGY !  huh !


 *untung kaw aq igt lagi agame aq islam ! kalo x mau jee aq mencaci2 kaw at sini ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

27 May 2011

school holidays :)

hey guys ! da start cuti lahh , kebosanan la plak x jumpa kengkawan aq ! huhu hope aq punye result okee nant , hehe , tad da taw result sejarah i just got 73 ! ahhhhh , da lahhh compete ngan tungku , menanglhaa nampaknye kaw ! bhahaahah , yg laen nant aq gaw okee ? huhu "

ASSALAMMUALAIKUM ..
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

23 May 2011

aku sukaa !

tad exam agame n arab nie pendapat aku lhaa mse examm ,
agame islam : susaaa gile lhaaa ! ade some part aq pki taram jee , tapi prinsip aq 'jgn tinggal kosong' but interesting lhaa soalan die ,
bahasa arab : aq sukaaa sng sgt lhaaa bkn nak show off tap tad karangan arab mmg sng gile lhaa topic die bg ,!

   esok exam SN,ICTL n GEO  , geo da la da bpe bln x de cikgu , mmg kene study sendiri lhaa nampaknyee , !
okayy thats all bye ! saranghae !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

21 May 2011

exam+excited :)

haha guys skang nie every school ngah exam ryte ? mesti sume pessure kann ? hoho mcm aq jgk lhaa , a litlle it stressed lhaa , haha but dlm mood2 exam nie aq rase happy jgk taw , wanna know why ? why ? why ? cos abes exam nant CUTI SEKOLA lhaaa , bhaha part yg ditunggu2 ouh , my brother ENCIK AZEEM n his fiancee CIK QILA nak get married LOL :) x saba plak na tggu wedding dorang ( mcm i plak yg na kawen ) hoho , jemput lhaa dtg ramai2 hehe , n abg aq lg sorang AZRA DIN phunss na balek taw , x sesaba den , bhahaha !  but yg sadnye time exam season nie kengkawan aq plak yg begado  , haish memacam jee , i didnt knoow either whats gonna be happen lhaaa , skang aq kene focus tok mid year n nak taw x aq ade compete taw ngan sorang kawan lama aq nak nengok sape yg dpt result better , hehe , TENGKU just get ready lhaaa , haha ( mcm sure mng jekk ) ape2 pown doakan kejayaan aq mid year exam nie okayy ?? oryte bai2 ASSALAMMUALAIKUM
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

08 May 2011

lepak sesambil snap2 !

haha suatu hari aq berlepak2 dgn kengkawan terhebads aq ,
meke2 tersbut ialah fyra ayna n aienn ,
kiteowangt punye la suke melepak besame dan tgkp gambo besame sampai aq lpe wat homework , haha
nant ade mse aq upload pic besame meke ye , bye2
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

30 April 2011

FANATICS :)

BHAHAHA aq x taw la nape tap memang aq berjangkit satu fever nie it is BIEBER FEVER  ! ,
5 reasons why i love him
1)JUSTIN BIEBER CUTE
2)JUSTIN BIEBER SONGS ARE GREAT
3)JUSTIN BIEBER HANDSOME :)
4)JUSTIN BIEBER ARE GORGEOUS
5)JUSTIN BIEBER ARE AMAZING



  
    i love youuu <3 awwww ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

pompuan kelam kabut ~huh~

haish wahai pompuan yg bernama LISSA SAUFEE kaw igt aq nak sgt ke nan si akim tuh ??
sorry yaww , aq x beminat pown nan die la weyh , awak amek la die , x yah la nak mki2 aq pasal laki tuh ,
x malu ke gado nan pompuan pasal lelaki ?? tolonglah faham !
n ntok kaw akim kaw bole bla nan si lissa tuh , kaw ckp nan die aq benarrkan die kutip kaw , aq da lme buang kaw dri idop aq weyh , aq just na fokus study jea skang nie okayy ??

GET LOST FROM MY LIFE BOTH OF YOU !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

15 April 2011

kucing,kucing,kucing

hey guys , tad at skola aq da belari2 larikan diri dari kucing , haha aq pown x taw la pe masalah aq nan kucing pown geli , (sebenarnye takot) haha aq da mcm x tentu arah da padahal kwn2 aq yg laen selambe je , hehe aq pown pelek ntah mne tah dtg kucing tu , haish wat aq takot je ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

12 April 2011

haha lawak saje ~

lawak la dak2 nie , aq bkn serius pown mara korang at fb tu smpi na minx2 map haha klaka2 ,
x kan x taw kot yg aq nie baek hati ?
aien,aiman,qeyla n syed  aq mmg mara la mule2nye tap disebabkan korang kwn aq , aq wat dek je ,
baek kan aq ? haha (angkat bakul sendiri)
aq da maafkan korang la ,
bak kate qeyla (chill la mai )
aq chill la nie ,
hehe , tap aq merajok cket la ye , haha


p/s aq ckp mcm keling kan ? sekejap mara sekejap x hehe sengal
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

27 March 2011

okayy , fine !

kalo kaw boley na ktok2 org dlm belog aq pown boley kan ?
nape kaw x abes2 na salakan org laen aq kenal kaw bkn seminggu taw 7 taon taw x ? nape kaw kene jeles nan dak tu , biala die , da pakwe kaw tu yg tegile2kan die , nape kaw na salakan die , aq ta paham la weyh ,   * aq da baek nan kaw* just aq x paham ape yg wat kaw benci sgt kat die , agypown kaw yg beruba bukannye kiteorg n sejak bile kiteorang tinggalkan kaw plak ? fine kalo kaw rase kaw eppy nan kwn sejati kaw tu kaw boleyy kwn nan die x de sape nak halang tap tolong jgn na libatkan kiteorang padahal kiteorang x sala ape2 , okayy ?
saba setiap manusia ade had jgk kan ? skang saba aq da melebihi had kalo kaw boley mara2 kat cni aq pown boley , trima kaseh , tap kaw maseh kwn aq , kaw taw aq kan mara org x pena nak lme mane pown so thank you so much sbb da wat aq rasa mcm x berguna ,

    *p/s :aq x salakan kaw tap tolong jgn terasa bile aq tulis mcm nieyh , nak kecik ati ? aq lagik la kecik aty nan kaw , sometimes think about people feelings too okayy ? <3 n ltk la memanyak lagi gmbr dak tu , kiterorg suke nengoknye , :) kan die kwn baik kaw , okayy ? trima kaseh
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

19 March 2011

my new adopt sis ,

akak nie mmg baik ,
walaupown baru kenal but she niceee ,
ilysm la kak !
        kak miraz evans
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

28 February 2011

nape nan blog nieyh ?!

many problems ma sama inie bloggie ,
i hate it so much la ,!
x boley na edit ape2 pown ,
geram sungguh hamba nan blog ni ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

18 February 2011

kemalasan menghantui ,,,

guys esok skola la ,
malas sungguh !
tap x pe dgr ceramah je kowt ,
hari nie hari indah la korang ta tao nape ,
tap ade satu mende wat aq sakit ati iaitu dak x kenang budi !
nie lag satu kes yg aquw anti btol la ,
boley ke org minx tolong die kate "wat pe wat penat badan je "
kurang asam tol selama nie org ajak bejalan nak je peg tap bile suh wat keje dtg plak penat badan die !
sakitnye ati aquw ,
sah2 x kenang budi ,
cuma na rasa kesenangan tap x boley na salurkan balik bantuan ,
gerrrrrrrrraaaaaaaammmmm !
saba je la ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

17 February 2011

jgn cbok hal org bole ta ?

kaw suka na menyemak kan sume hal org ,
huh benci aquw ,
busybody ta tentu pasal !
aquw anti btol org cam kaw nieyh,
pas uh nant jad tukang fitnah ,
huh perlu ke sume urh ha ?!
hate u la !
                     *sedar2 la diri sendiri *
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

sala ke benci kaw ?!

hurh !help me ...,,!!!
aq benci bile aquw da start benci at owg len ,
aquw kalo bole ta nak benci sape2 pown taw ,
tap kaw laen kaw slalu wat aquw skit ati !
tap aquw ta nak gado nan sape2 pown la !
kaw sorang je y slalu wat aq sakit ati !
tolongla weyh ,
im tired think about this u know ??!
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

14 February 2011

examinations !

guys next week exam larh ,
tkot taw walaupown bkn exam penting ,
kena uat tol2 jgk !
ermmmm ,
banyakkan tawakkal n usaha baru result gempak ,
agagagaga ,
(mcm bgosh jer)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

12 February 2011

bkn sala aquw taw !

bkn sala aquw wat kaw mcm nie ,
 aq punye saba pown ade had gak
kalo kaw asyik tpoo aq je mne aq ley thn
aq syg kaw weyh kaw kwn aq tap ntah la
jauh beza ar kite ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 February 2011

lala n adeq ,

arinie aq gado nan lala n adq !
 dierowg arh gle da la kedekut pastu nak jerit2 mcm org gler tap aq uat x taw suda

nant elok blik !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

kakak saia !

die nie da abis skola ,
gedik n sombong cket !
die bek tap jahat (adoiyai)
parah !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

02 February 2011

abg ayai !

skang nieyh at mesir tgh huru-hara !
abg sye no 5 ade at sane tgh study !
syan die ,
harap2 sumernye at sane slamat dan dlm keadaan yg baik .
semoga ALLLAH lindungi abg ayai n kwn2 die at mesir sane
ammmiiiinnn.
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

lame ta update !

lamenye  ta update blog .
  rindu lorh ..!
agagagaga... !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...