-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

27 March 2011

okayy , fine !

kalo kaw boley na ktok2 org dlm belog aq pown boley kan ?
nape kaw x abes2 na salakan org laen aq kenal kaw bkn seminggu taw 7 taon taw x ? nape kaw kene jeles nan dak tu , biala die , da pakwe kaw tu yg tegile2kan die , nape kaw na salakan die , aq ta paham la weyh ,   * aq da baek nan kaw* just aq x paham ape yg wat kaw benci sgt kat die , agypown kaw yg beruba bukannye kiteorg n sejak bile kiteorang tinggalkan kaw plak ? fine kalo kaw rase kaw eppy nan kwn sejati kaw tu kaw boleyy kwn nan die x de sape nak halang tap tolong jgn na libatkan kiteorang padahal kiteorang x sala ape2 , okayy ?
saba setiap manusia ade had jgk kan ? skang saba aq da melebihi had kalo kaw boley mara2 kat cni aq pown boley , trima kaseh , tap kaw maseh kwn aq , kaw taw aq kan mara org x pena nak lme mane pown so thank you so much sbb da wat aq rasa mcm x berguna ,

    *p/s :aq x salakan kaw tap tolong jgn terasa bile aq tulis mcm nieyh , nak kecik ati ? aq lagik la kecik aty nan kaw , sometimes think about people feelings too okayy ? <3 n ltk la memanyak lagi gmbr dak tu , kiterorg suke nengoknye , :) kan die kwn baik kaw , okayy ? trima kaseh
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

19 March 2011

my new adopt sis ,

akak nie mmg baik ,
walaupown baru kenal but she niceee ,
ilysm la kak !
        kak miraz evans
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...