-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

30 April 2011

FANATICS :)

BHAHAHA aq x taw la nape tap memang aq berjangkit satu fever nie it is BIEBER FEVER  ! ,
5 reasons why i love him
1)JUSTIN BIEBER CUTE
2)JUSTIN BIEBER SONGS ARE GREAT
3)JUSTIN BIEBER HANDSOME :)
4)JUSTIN BIEBER ARE GORGEOUS
5)JUSTIN BIEBER ARE AMAZING



  
    i love youuu <3 awwww ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

pompuan kelam kabut ~huh~

haish wahai pompuan yg bernama LISSA SAUFEE kaw igt aq nak sgt ke nan si akim tuh ??
sorry yaww , aq x beminat pown nan die la weyh , awak amek la die , x yah la nak mki2 aq pasal laki tuh ,
x malu ke gado nan pompuan pasal lelaki ?? tolonglah faham !
n ntok kaw akim kaw bole bla nan si lissa tuh , kaw ckp nan die aq benarrkan die kutip kaw , aq da lme buang kaw dri idop aq weyh , aq just na fokus study jea skang nie okayy ??

GET LOST FROM MY LIFE BOTH OF YOU !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

15 April 2011

kucing,kucing,kucing

hey guys , tad at skola aq da belari2 larikan diri dari kucing , haha aq pown x taw la pe masalah aq nan kucing pown geli , (sebenarnye takot) haha aq da mcm x tentu arah da padahal kwn2 aq yg laen selambe je , hehe aq pown pelek ntah mne tah dtg kucing tu , haish wat aq takot je ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

12 April 2011

haha lawak saje ~

lawak la dak2 nie , aq bkn serius pown mara korang at fb tu smpi na minx2 map haha klaka2 ,
x kan x taw kot yg aq nie baek hati ?
aien,aiman,qeyla n syed  aq mmg mara la mule2nye tap disebabkan korang kwn aq , aq wat dek je ,
baek kan aq ? haha (angkat bakul sendiri)
aq da maafkan korang la ,
bak kate qeyla (chill la mai )
aq chill la nie ,
hehe , tap aq merajok cket la ye , haha


p/s aq ckp mcm keling kan ? sekejap mara sekejap x hehe sengal
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...