-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

29 May 2011

AKUU BENCI KAW !

haish kaw nie x abes2 kan nak menyakitkan ati aq jee kann ? geramnye aq dgn kaw , igt ket slame nie aq wat baek nan kaw nie kann pe yg kaw bgi blik , menyesal gilee aq kenal kaw , serupa baek x payah kenal jee , aq x taw lhaa weyh mkin lme mkin aq meluat ngan pangai kaw , skang nie aq mcm bersyukor sgt uti skolaa , x payah nak mengadap mke bodoo kaw tuhh , aq menyampah taw x ? x dpt aq **** aq pown jad kan ( identoti dirahsiakan ) ? kaw mmg x kenang budi lhaa sengal ! kaw igt sikit org buat baek kalo nak balas , balas dgn bende yg baek , kaw saje kann nak memalukan orang laen , kaw mmg x de keje ! I HATE YOUU GILA PIGGY !  huh !


 *untung kaw aq igt lagi agame aq islam ! kalo x mau jee aq mencaci2 kaw at sini ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

27 May 2011

school holidays :)

hey guys ! da start cuti lahh , kebosanan la plak x jumpa kengkawan aq ! huhu hope aq punye result okee nant , hehe , tad da taw result sejarah i just got 73 ! ahhhhh , da lahhh compete ngan tungku , menanglhaa nampaknye kaw ! bhahaahah , yg laen nant aq gaw okee ? huhu "

ASSALAMMUALAIKUM ..
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

23 May 2011

aku sukaa !

tad exam agame n arab nie pendapat aku lhaa mse examm ,
agame islam : susaaa gile lhaaa ! ade some part aq pki taram jee , tapi prinsip aq 'jgn tinggal kosong' but interesting lhaa soalan die ,
bahasa arab : aq sukaaa sng sgt lhaaa bkn nak show off tap tad karangan arab mmg sng gile lhaa topic die bg ,!

   esok exam SN,ICTL n GEO  , geo da la da bpe bln x de cikgu , mmg kene study sendiri lhaa nampaknyee , !
okayy thats all bye ! saranghae !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

21 May 2011

exam+excited :)

haha guys skang nie every school ngah exam ryte ? mesti sume pessure kann ? hoho mcm aq jgk lhaa , a litlle it stressed lhaa , haha but dlm mood2 exam nie aq rase happy jgk taw , wanna know why ? why ? why ? cos abes exam nant CUTI SEKOLA lhaaa , bhaha part yg ditunggu2 ouh , my brother ENCIK AZEEM n his fiancee CIK QILA nak get married LOL :) x saba plak na tggu wedding dorang ( mcm i plak yg na kawen ) hoho , jemput lhaa dtg ramai2 hehe , n abg aq lg sorang AZRA DIN phunss na balek taw , x sesaba den , bhahaha !  but yg sadnye time exam season nie kengkawan aq plak yg begado  , haish memacam jee , i didnt knoow either whats gonna be happen lhaaa , skang aq kene focus tok mid year n nak taw x aq ade compete taw ngan sorang kawan lama aq nak nengok sape yg dpt result better , hehe , TENGKU just get ready lhaaa , haha ( mcm sure mng jekk ) ape2 pown doakan kejayaan aq mid year exam nie okayy ?? oryte bai2 ASSALAMMUALAIKUM
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

08 May 2011

lepak sesambil snap2 !

haha suatu hari aq berlepak2 dgn kengkawan terhebads aq ,
meke2 tersbut ialah fyra ayna n aienn ,
kiteowangt punye la suke melepak besame dan tgkp gambo besame sampai aq lpe wat homework , haha
nant ade mse aq upload pic besame meke ye , bye2
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...