-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

30 June 2011

malasnyeee ~

Assalammualaikum bloggers ! nie nak cite nie lahh kann sabtu nihh satu malaysia ade satu program yg 1 sukan 1 malaysia tuhh kann ? abes satu skolah kene lari , haha , rase mcm malas jee , tapi ade satu bende yg mendatangkan kerajinan aq nak dtg , hehe , nant ari tuhh ade pemain2 bola sepak dtg weyhhh ! haha , gomar aq , nak jumpe sharul ain , hehe , n lagipown just 1.5 km jee , tak jah sgt okayy lahh kann ? ryte thats all for today , daa ~
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

29 June 2011

SORRYY :(

Assalammualaikum , weyhh today nak membebel siket nihh , aq tepaksa lahh kan sindir sorang BFF aq niehh supaya die seda siket betapa x sukenye org kat die kalo die asyik dgn old habits die tuhh, gini story nyee okayy , die da ade BF n then dye still nak lagi dgn sorang budak nie lahh , n then dy kate dy x suka dgn sorang lagi BFF aq sbb BFF aq tuhh mcm rapadd dgn budak yg dye suke tuhh , ecehhh aq mcm pening siket lahh kann , dy dah ade BF n then ade skandal lagi n then baru aq taw dy mmg dah skandal ngan dak tuhh , aq mcm x sangke lahh kann , dy tuhh keciklagi , aq just risau pasal dy , btw kawan2 aq yg laen mmg dah menyampah dgn dy so aq x smpi hati lahh kann x nak kwn ngan dy, skang aq x taw nak wat pe , but aq sindir2 sume nie ntok kebaikan kaw jugak okayy ? jgn terasa plak , im so sorry , ryte thats all , daa
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

26 June 2011

wahhh (!)

assalammualaikum guys , muehehe , hari ini nak cerite pasal sayang , okehh ini tidak mnyentuh sensetiviti sesape okehh , HAHA , lebeh dripada kawan dekat dgn sayang , aq suke sgt ayat tuhh , sbb ianya x melibattkan mende bodohh ,CINTA ,ecehh , skang nie nak cite lahh kann , kpd sesape je lahh yg kenal si penulis blog nihh , skang nie bukan waktu ntok CINTA okayy , study must come FIRST  , aq ckp cmnie mcm lahh baek sgt , haha , tade lahh just nk bgtaw cinta nie kekadang bwk susah woo ! so sng focus study je , tapi kalo kaw nak syg sesape tak ape , sebab llame2 kaw akan lupekan dy selagi x wujud cinta , seee ? HAHA , bajet kann aq niehh ? taw tuhh , tu jee kbai :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

21 June 2011

Assalammualaikum :)

Hari ni nak post pasal ape yek ? haha , ade satu atowy nihh , nak taw tak ? ade sorang budak nie taw  , x nak lahh sebot nama kann , dye nie gediks sgt , bolehh plak dye suke kalo lelaki dekat2 dengan dye , kawan dgn lelaki tuhh normal tapi menggedik dgn lelaki tuhh luar biase , laen lahh kalo dye tuhh PAKWE kaw ke hape ke x kesah lahh nie dgn sume lelaki kaw nak menggedik payah weyhh , kite nie pompuan , jage siket , n one more aq x galakkan kaw menggedik sgt nant lame2 dipijak kepala kaw sama itu budak , kawan rapadd je lahh , x payah lahh nak menggedik , n mengade2 sgt , menyampah orang laen yg tetiap hari kene menegor kaw , tapi x de function weyhh , HAHA , okee itu jee , bye salam
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

16 June 2011

FUTSAL

assalammualaikum guys ! weyh esok ade futsal lahh x taw dpt peg ke tak , sume tanye tapi beztie aq x peg x best lahh ! x kan aq sorang je kott nak join dak2 nie , igtkan nak peg tap takot x de transport lahh , nak joinn ! :))
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

15 June 2011

berjalan ke ICEROOM ~

Assalammualaikum guys ! weyhh thi is the last time na peg ICEROOM senawang , mcm bodohh ! tad peg lahh jenjalan kat sane ngan classmate aq , last2 dahh abes2 mkn tuhh nk blik lahh , skali charge smpi 70 hengget , x ke gile tuhh ? padehal dorang cme mkn aiskrim jee , n dah wat kire2 lagi , sepatotnye x smpi pown 70 hengget , geramm jee aq , ! huh , dah tuhh tiramisu cake die x bape enak lahh tuhh , weyhh , geram weyhh , sia2 7 hengget aq bli cake tuhh x abes , huh , kat nilai punyee okayy jee smpi kat senawang , saket hati , okayylahh tuhh je dulu , byeee : ]
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

14 June 2011

mid year - saya 'sayang' awak ! =_="

Assalammualaikum guys ! weyhh , weyhh na taw tak ? na taw tak ? result mid year aq mengancam bai ! HAHA , ya ALLAH , sume mark turon ! paling merosot MATH lahh , yg laen boleh lahh , smpi cikgu aq tanye nape merosot sgt , * cikgu : saya maizatul nur aniqah mintak maaf okayy ? , x taw lahh asal mid year nie mmg susah2 lahh , risau aq , x taw lahh apo den nak jwb aiii dgn bapak den , HAHA , sabo je lahh , okee lahh thats all ,
byee :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

11 June 2011

rindu lahhh !

Assalammualaikum guys , weyh today i nak stowy pasal rindu , cehh ! menggedik plak aq nak merindu2 niee , sebenarnye , aq rindu kengkawan skolah lahh , HAHA , n then tetibe rase rind dkat kwn2 SEKOLAH KEBANGSAAN SENAWANG dulu , hmmm , rindu dohh kat diorang , geng2 mse standard 6 , weyh mish u beb ! mmg best lahh skola rendah dulu , n then skang kann dah nak sk0la balek x de lahh rindu2 lagi kat geng2 i dkt SMKSP thh , korang rindu aq tak weyh ? HAHA , okayys lahh tuhh je post kali inie yee , HAHA ,
 kbai Assalammualaikum , :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

huh , penat dowh !

Assalammualaikum guys , ari nie x de mood nak post banyak lahh penat , wedding abg awak n kak qila tadim mcm2 keje aq buadd taw2 , penat sgt , but happening lahh , balek2 je tros tido , bayangkan dri pagi smpi ke petang , huh ! mmg penat lahh , kutip pinggan mangkuk lahh , bg gule22 lahhh , penat nihh  hehe , okayys lahh dahh penat , kbai :)  
 
 *btw thanks to all ygtolong kengkawan aq n sume yg dtg , trime kaseh :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

08 June 2011

walking around with my sygs !

hye and a very assalammmualaikum kat korang sume yee , hurmm baru blik dri BERJALAN2 sekitar mcD , giant n then nak g dataran tap x jadi lahh , hehe  aq pergi bessame 4 syg aq qeyla , fyra , leya n tyqa , seminggu x jumpa tad begelak sakan kitorang , HAHA , best lahh rindu gler ngan dorang sumee , dahh mkn sume jenjalan cri hadiah si chap tap kitorang sume x taw nak bg ape , huh , aq pown x taw lahh nak bli pee , n then walking around n BEGAMBO , tuhh yg pnting tuhh , tapi x msok gamba lagi lahh , hehe , okayys lahh tuhh je , bye2 ~
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

07 June 2011

EDITING :)

HUH , bru lepas edit blog lahh weyh , ~ penat niee , padahal tmbh header jee , dahh lahh x jadi sgt , sabo je lahh , dah pagi nie aq x rase ngantok plak , x taw wat pee , ngadap lappy joo laa kojo eaaa , ini nak cite niyhh ! aq rase aq LAPAR  haha , okayys lahh gtg , byeee ,,,,,,, love u , miss u , HAHA , pada semua followers , ty :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 June 2011

HARI INI :)

btw nie gamba abg awak n kak qila punye wedding arituhh :)

hye n assalammualaikum guys ! arinihh best lahh , HAHA , walaupown ade bende yg buadd aq saket hati sgt , aq nak tolak tepi jehh okeng ? HEHE , tadi peg giant senawang taw2 , tgok2 tarikh arinihh 5 aribukan , tros igtkann nak peg jumpa REMY ISHAK lahh , <3 tapi syg aq dtg tetepat mse tuhh die dah blek tok promotion kann dashing tuhh , huh geram mak ! tapi x pe nthen jln2 cri novel kak faiz n then beli2 barang cket n then tenampak lahh cardigan yg cantek aq pown peg lahh dok belek2 mende tuhh , HEHE tetibe
 akak faiz : nak ke aun ?
 aun ( me ) : hehe nak lahh kak ,
 akak faiz : amek lahh :)
 aun ( me ) : hehe akak nak belanje ke ?
 akak faiz : ye lahh

bebunge2 ati mak ! haha dpt lahh stu cardigan baru , HEHE , thank youu akak <3
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 June 2011

happy wedding days !

ASSALAMMUALAIKUM , hyee sumenyee yee , hehe , hari ini agak memenatkan lahhh , hehe ( x taw pown ape yg aq buadd smpi penat ) hari ini dah sahLAHH abg aq yg ke 3 ( abg awak ) n kakak ipar aq yg ke 3 ( kak qila ) jad suami isteri , tad memule igtkan x nak peg sbb nak jge mama tap kak mas dahh tolong jagakan , so on aq pown peg lahh kann ? hehe tadi memg best lahh kakak ipar aq comell sgt , HAHA , abg aq pown bukan maen lagi kacaknye ( tangan di dada mata ke atas ) , HEHE , n then dahh abes akad nikah sume waktu yg paling ditunggu2 iaitu SNAP lahh , haha , n then mkn2 n then balek , tapi aq suke konsep dorang tadi , ala2 arab gitu , happy lahh ntok dorang , hope dorang happy ever after lahh , haha , dahh panjang plak aq membebel , gtg , byee
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...