-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

29 June 2011

SORRYY :(

Assalammualaikum , weyhh today nak membebel siket nihh , aq tepaksa lahh kan sindir sorang BFF aq niehh supaya die seda siket betapa x sukenye org kat die kalo die asyik dgn old habits die tuhh, gini story nyee okayy , die da ade BF n then dye still nak lagi dgn sorang budak nie lahh , n then dy kate dy x suka dgn sorang lagi BFF aq sbb BFF aq tuhh mcm rapadd dgn budak yg dye suke tuhh , ecehhh aq mcm pening siket lahh kann , dy dah ade BF n then ade skandal lagi n then baru aq taw dy mmg dah skandal ngan dak tuhh , aq mcm x sangke lahh kann , dy tuhh keciklagi , aq just risau pasal dy , btw kawan2 aq yg laen mmg dah menyampah dgn dy so aq x smpi hati lahh kann x nak kwn ngan dy, skang aq x taw nak wat pe , but aq sindir2 sume nie ntok kebaikan kaw jugak okayy ? jgn terasa plak , im so sorry , ryte thats all , daa
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

2 Kritikan Comel:

Nurul Faiz Bikers said...

koya je aun punye statement.

maizatul :) said...

haha , kak faiz mane ade aun koya , btol nihh , hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...