-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

26 June 2011

wahhh (!)

assalammualaikum guys , muehehe , hari ini nak cerite pasal sayang , okehh ini tidak mnyentuh sensetiviti sesape okehh , HAHA , lebeh dripada kawan dekat dgn sayang , aq suke sgt ayat tuhh , sbb ianya x melibattkan mende bodohh ,CINTA ,ecehh , skang nie nak cite lahh kann , kpd sesape je lahh yg kenal si penulis blog nihh , skang nie bukan waktu ntok CINTA okayy , study must come FIRST  , aq ckp cmnie mcm lahh baek sgt , haha , tade lahh just nk bgtaw cinta nie kekadang bwk susah woo ! so sng focus study je , tapi kalo kaw nak syg sesape tak ape , sebab llame2 kaw akan lupekan dy selagi x wujud cinta , seee ? HAHA , bajet kann aq niehh ? taw tuhh , tu jee kbai :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...