-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

08 June 2011

walking around with my sygs !

hye and a very assalammmualaikum kat korang sume yee , hurmm baru blik dri BERJALAN2 sekitar mcD , giant n then nak g dataran tap x jadi lahh , hehe  aq pergi bessame 4 syg aq qeyla , fyra , leya n tyqa , seminggu x jumpa tad begelak sakan kitorang , HAHA , best lahh rindu gler ngan dorang sumee , dahh mkn sume jenjalan cri hadiah si chap tap kitorang sume x taw nak bg ape , huh , aq pown x taw lahh nak bli pee , n then walking around n BEGAMBO , tuhh yg pnting tuhh , tapi x msok gamba lagi lahh , hehe , okayys lahh tuhh je , bye2 ~
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...