-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

24 July 2011

wuihhh , lame tak update youuu

heyy busy siket lah skarang lama tak UPDATE dahh , okeng bye :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

17 July 2011

zaquan adha dtg SMKSP youu ,

heyy bloggers , Assalammualaikum yaww , tadi kat schl ade hari sukan n rumah dato isa johan keseluruhan , menyampah , haha btw dato said no 2 okayy , power lahh jugak kann ? haha , okayy sempena hari sukan tuhh schl aq ajak lahh zaquan adha youu dtg , histeria sume budak pompuan , hensem kott nak tgkp gamba ngan die tapiiiii sesak gile , sume budak berebot2 nak tangkap gamba ngan zaquan , ecehh , SAYA NAK CAKAP NIE DIE HENSEM GILAA , die peace kat geng2 aq bhaii , hehe kaw ade ? rugi tak dtg tak dpt tgkp gamba pown dpt sign taw ,hehe
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

14 July 2011

kawan baek saya :))))

Assalammualaikum yaa sume , hehe nak taw tak aq punye result mid year arituhh aq cme dpt no 8 jehh , kesian aq kann ? :( ye lahh 2 HBS tuhh banyak saingan , kelas petame kot , susah tuhh , hmm okayy back to the title nak cite siket lahh kan pasal kawan2 baek saya yaa , okayy first skali
 : syasya - okayy aq dahh kwn ngan die sejak tadika lagi but rapad balek since standard 4 sbb same skola game n SKS , die comel n gile2 , haha
 : ella - aq rapad ngan die sejak darjah satu lagi , die kekadang pelik tapi baik taw , hehe
 : fyra - okayy die same mcm ella kwn rapad since darjah satu , pangai die ? ntahh , sweet2 je mcm tuhh , haha
 : aien - okayy kenal since dajah hanam , die kadang2 gedik siket , ( haha jujo tak aq ) but die ttap BFF aq mcm dorang
 : tyqa - haha , special case aq kenal die since form 1 dulu aq n fyra mmg tak suke ngan die sbb kitorang asyik dgr ckp org yg die nie jahat lah , gedik lahh bagai , bile dahh kawan dgn die , saya suke ~
 : qaisara - kenal die dari dajah 1 but rapad balik mse dajah 4 ,hehe , die baek sgt , :)
 : syera - aq kenal die mse dajah 4 but jadi rapad mse dajah 6 lahh kot , okayy pangai die ? sgt comel
* nie je dulu okayy nant aq cite pasal kwn baek bru n lame pulak , btw aq nak dorang sume taw aq syg dorang gile - gile , muahaha , kbai :]
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

11 July 2011

3 penjuru ~ serammm

Assalammualaikum yaa guys , tad kak mas dahh selamat lahirkan baby boy taw , betambah anak sedare aq lagi , hehe , btw berbalek pade title di atas esok ade 3 penjuru , seram bhaii aq , dahh lah result mt n sn trok , adoii mcm mane nie ? kelas KAA no 1 tapi result ishh ishh , hehe , aq cube tenang setenang tenangnye , tapi still goyang jugak , haha takot bhaii , hmmm hope ayah aq tak de lahh membebel o marah2 esok , kalo tak naye jee, hehe , kbai :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

09 July 2011

dey ! kaw jgn bodoh sombong lahh ,

eiiiiiii terase geram hati aq niee , bfore story2 kann Assalammualaikum w.b.t yaa , hehe nak story lahh pasal sorang manusia yg diberi otak dan pemikiran yg sempurna tetapi tidak menggunakannya , adehh , tak taw ape nak jadi ngan kaw weyhh , tolonglahh jgn nak jad stupid snob people okayy ? kalo kaw tanye mest org laaggiii suke dri kaw asyik buat salah je , dey dey pk lahh elok2 siket , kaw tuhh sape ?  igt kaw bgos sgt ?  dey makcik jual goreng pisang depan giant tuhh mayb laaagiii bgos dri kaw yg bodoh sombong tuhh , dey aq penat nak taip okayy bye ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

08 July 2011

SEKALI LAGI ♥

Assalammualaikum guys , hey dey nak taw tak tadi i dgn kwn2 baek i youu all , haha , kiteorg peg tgok wayang dkt JJ , cerite SEKALI LAGI , kitorang peg dgn abg SCHA yee , i n aien menangis2 sampai selsema , lebam2 mata , haha , syasya langsong tak de feeling =,=" haihh , menangis n tegelak je keje , haha , korang tgok lahh cite   tuhh okayy , best gilee , sumapah i heart gilee cerite nie , best gilaaa , !! sgt romantik , lawak n sedeh , hehe , kalo nak suh cite tak cukop satu page , hehe , shaheizy sam n lisa surihani , ouhhh i hert youu guys 
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

07 July 2011

belagak bhaii , bajet je

Assalammualaikum guys , heyy nak taw tak aq tgh berbulu dgn sorang hamba ALLAH yg sgt kuang aja nie , dahh buat salah tak nak mengaku , kaw pk kaw bgos sgt ke ? hiii geram lahh aq dgn kaw , aq pk kaw kwn aq , rupenye , ishhh , aq mmg serius tak caye yg pangai kaw mcm nie , siap sumpah2 lagii , hey dey dey mengaku je lahh , kaw mmg ade kutok aq n kawan aq kann ? yg kaw tak ngaku ape pasal ? nie buat aq angin nie , aq lebeh pecaye dgn kwn kaw yg 2 org tuhh dri kaw , tolong lahh weyh , kalo kaw ngaku boleh jugak lupakan je , nie tak , still tak nak ngaku , dey kalo ikot hati aq mahu je aq katok2 kepala kaw , kuang asam kaw melebeh dohh , dahh lahh itu je , kbai
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 July 2011

tak peg sekolah lahh :D

muehehe . Assalammualaikum nmpk tajuk diatas ? yaa hari ini anak en zainudin ini tidak peg ke sekolah yaa , haha , why why ? why anak en zainudin nie tak peg sekolah ? haha kerana die terpaksa menjadi babysitter  , haha , tapi sebenarnye dahh TERLAJAK -,- , pkol 8 aq bgon nak peg skola pebendenye , haha , n good news today kak mas dahh kuar wad . ALHAMDULILLAH doktor dahh boleh btolkan keadaan baby kak mas yg songsang kedudukannye , ( tak sangke ayat aq begitu ) muehehe , okayy thats all , kbaii
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

04 July 2011

kawan tak gune !

Assalammualaikum dgn ini aq isytiharkan kaw kawan aq pling tak guna , kuang asam btol lahh ! igtkan minx map ikhlas rupenye sbb kaw dahh tade kwn bru nak minx map , haish , rupenye blakang2 aq kutok2 aq , KUANG ASAM KAW NIE MELEBEH LAHH , igt aq kesah sgt dgn kaw punye_ _ _ tuuhh ? aq hormat die sebagai _ _ _ _ _ jee okayy ? tak hadap weyh , tak payah lahh nak ktok2 aq blakang2 , ckap lahh dpn2 , tak susah kan ? tolonglahh faham , ! eeeiiiii aq geram tahap gaban dahh nie , kbai
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 July 2011

♥ JUSTIN BIEBER ♥

heyy bloggie , Assalammualaikum nie nak cite nie mueheheh , aq ade lagu fav baru by one n only pakwe aq ( poyo kann ? ) JUSTIN BIBER ♥ haha , tajuk die THAT SHOULD BE ME aq sukaa gilaa  dgr lagu tuhh , best sesangat , sweet gile kot ! testing ehh , haha THAT SHOULD BE ME holding your hand , THAT SHOULD BE ME makin you laugh , THAT SHOULD BE ME this is so sad , THAT SHOULD BE ME , THAT SHOULD BE ME , haha , thats all http://youtu.be/p5Jw-T4dVss
BESTT 

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

leave me alone ,

HEYY TADE MOOD LAHH , MY HEART A LITTLE BIT HURTS , KBAI -,-
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

EDITING ♥

Assalammualaikum, baru lepas edit blog , cme letak shoutbox je , hehe , ketinggalan siket (sebenanye malas nak ltk dlu ) n then edit siket2 , hehe , ade ape2 jerit je , muehehe gamba tu nak mengisi ruang je , wahahahaha !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

finally over dude !

ASSALAMMUALAIKUM korang , wahaha akhirnye aq dah berbaek ngan fyra ,n die pown dah baek2 ngan tyqa , just hope bende nie tak jadi laagii , aq syg korang ketat2 okayy <3 , aq harap sgt tade gadoh2 lagi , n tade lagi cemburu2 , aq syg korang sgt2 , ske sgt sumenye dahh okayy , finally over yahh !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

02 July 2011

tak kesah

ASSALAMMUALAIKUM JUST NAK CAKAP SIKET POWN AQ TAK KESAH APE KAW BUADD O APE KAW CAKAP , INGAT KORANG TUHH BAGOS SANGAT , TOLONGLAHH FAHAM , YOU ALL BLOCK MY MOOD , HUH !
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...