-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

14 July 2011

kawan baek saya :))))

Assalammualaikum yaa sume , hehe nak taw tak aq punye result mid year arituhh aq cme dpt no 8 jehh , kesian aq kann ? :( ye lahh 2 HBS tuhh banyak saingan , kelas petame kot , susah tuhh , hmm okayy back to the title nak cite siket lahh kan pasal kawan2 baek saya yaa , okayy first skali
 : syasya - okayy aq dahh kwn ngan die sejak tadika lagi but rapad balek since standard 4 sbb same skola game n SKS , die comel n gile2 , haha
 : ella - aq rapad ngan die sejak darjah satu lagi , die kekadang pelik tapi baik taw , hehe
 : fyra - okayy die same mcm ella kwn rapad since darjah satu , pangai die ? ntahh , sweet2 je mcm tuhh , haha
 : aien - okayy kenal since dajah hanam , die kadang2 gedik siket , ( haha jujo tak aq ) but die ttap BFF aq mcm dorang
 : tyqa - haha , special case aq kenal die since form 1 dulu aq n fyra mmg tak suke ngan die sbb kitorang asyik dgr ckp org yg die nie jahat lah , gedik lahh bagai , bile dahh kawan dgn die , saya suke ~
 : qaisara - kenal die dari dajah 1 but rapad balik mse dajah 4 ,hehe , die baek sgt , :)
 : syera - aq kenal die mse dajah 4 but jadi rapad mse dajah 6 lahh kot , okayy pangai die ? sgt comel
* nie je dulu okayy nant aq cite pasal kwn baek bru n lame pulak , btw aq nak dorang sume taw aq syg dorang gile - gile , muahaha , kbai :]
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...