-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

08 July 2011

SEKALI LAGI ♥

Assalammualaikum guys , hey dey nak taw tak tadi i dgn kwn2 baek i youu all , haha , kiteorg peg tgok wayang dkt JJ , cerite SEKALI LAGI , kitorang peg dgn abg SCHA yee , i n aien menangis2 sampai selsema , lebam2 mata , haha , syasya langsong tak de feeling =,=" haihh , menangis n tegelak je keje , haha , korang tgok lahh cite   tuhh okayy , best gilee , sumapah i heart gilee cerite nie , best gilaaa , !! sgt romantik , lawak n sedeh , hehe , kalo nak suh cite tak cukop satu page , hehe , shaheizy sam n lisa surihani , ouhhh i hert youu guys 
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...