-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

23 August 2011

tegor ke ?

Assalammualaikum blogger , okay hari nie nak cite pasal tegor , okay selalunye kite tegor org bile org buat salah kan ? but kite tau tak care nak menegor org dgn beradab dan tak terlalu mengikot perasaan ? okay cara menegor org yg sebnarnye ,
1 . cukoplah sekadar sekali , terpulanglah kepada individu tersebut untuk menerimanye atau tidak okay ,
2. cara menegor seseorang mestilah beradab dan tidak menggunakan perkataan-2 yg boleh membuatkan orang laen saket hati ,
3.and nie bg pendapat aq lah , kalo nak drop org pon cermin-2 lah diri n tak payah lah nak melebih-2 , mulot tuh ALLAH S.W.T bg untok kaw ckp benda-2 yg baek , bukan untok disalahgunakan , okay tuh je , post kali nie serius siket and ianya tersgtlah umum , share lah dgn sesape lagi ye , bye-2 , takde kene mngene dgn yg hidop mahupun yg telah tiada , :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

20 August 2011

begado pulak dah , tak suke-2

JANGAN LAH BEGADO AQ TAK SUKE , TENANG-2 SUDA , WUIHHH
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

bile kaw nak berfungsi BB oii ?

Annyeonghaseyo , okay khamis aritu aq dpt netbook kan , so then beli lah BB sekali die kate hri nie dah boleh pki skali tak function-2 lagi , geram tahap gaban aq , eiii pakcik tuh penipu betol lah , dah lah ade bende nak buad siket nie boleh pulak die tak ber function-2 lagi , hey dey dey functioning lah cepat hah , kesian lappy abg aq nie asyik aq je pakai , muehehe , okay lah tuh jt , salam , :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

13 August 2011

tukar persepsi tntg blog okayy guys :)

 Annyeonghaseyo , heyy hmm hari nie boring lahh on9 jo lahh kojo den , hehe , okayy start from now onwards saya nak tukar persepsi saya tentang kegunaan blog okayy , selama nie mai anggap blog nie nak mengutuk je lahh kann rupanya ade variety use lagi tntg blog , okayy kita bolehh luahkan perasaan ( penting nie ) , story about  activity kite all day kann ? n then bolehh mcm2 lagi lahh , main thing nye blog bukan lagi TEMPAT MENGUTOK ORANG sbb nant lame-2 kite trapped , dah keje kite mengutok je pulak nant , btw komen entry yaa , thanks :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

12 August 2011

my new fav K-POP artiste yeahh !

2PM 
SS501

Annyeonghaseyo :) this is my new fav k-pop yaa , hehe why ? because

- dorang sume cute-2 n comel-2 , hehe
- lagu dorang the best , tip to the top mcm fav artiste saya yg laen jugak , muehehehe 


thats all todayy yaa , Assalammualaikum

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

07 August 2011

penat niee ~ siap edit blog dahh :)

Assalammualaikum ecehh penatnye baru lepas edit blog , hmm mcm2 aq edit so lets follow yaa , nant aq follow korang balek 
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

06 August 2011

HAPPY BELATED BIRTHDAY MY BESTFRIENDS ♥



Assalammualaikum korang okayy 2 days lepas besday scha skang nie besday lagi 3 orang kawan baek aq , :D 

mereka ialah QAISARA HAZIQAH , NUR AIN KHADIR N NUR ALIA NATASYA , girls aq nak korang taw yg aq sayang gilaa kat korang okehh ? so aq harap korang sume akan sentiasa happy-2 selalu n akan sentiasa sihat-2 okehh ? happy besday girlss , ingatkan nak belanja makan tapi bulan puasa , haha ( alasan ) okayy once again HAPPY BIRTHDAY YAA ♥

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 August 2011

HAPPY BELATED BIRTHDAY SCHA ♥

heyy Assalammualaikum korang , okayy harinie nak cite pasal besday my BFF since darjah 1 okayy , aq org ke-3 wish dy , hehe kul 12.05 malam aq kol , hehe kesian die sbb mse tuhh dy dah tido mle2 plan nak buke pose same2 tapi tak jadi then tadi dlm kelas kitorang rmi2 wish scha mase sejarah , hehe cikgu farah igt youu  ♥ okayy nak wish happy birthday lagi sekali n hope kaw always happy n sehat okayy scha , 
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 August 2011

hmmm pusing2 cite nyee

heyy Assalammualaikum lame sudah tak update blog , busyy youu , btw SELAMAT BERPUASA kat korang sume , nie nak cite lahh kann to aien , kaw kann tak suke aq ckp blakang2 , okayy ckp dpn2 skang nie , first aq tak paham nape kaw tak boleh trime aq tgor gmbr kaw tuhh , siap remove lagi kann comment tuhh , hmm tak ksa lahh , janji kaw kene try berubah , second , kaw ngan adek kaw nie tggal laen2 rumah ke ? becanggah pendapat pulak pasal tadarus aq tak kesah kalo kaw tros terang kaw tak nak pegi tadarus ryte ? n kaw asyik2 tkar statement pasal mende nie , third tak suke statement kaw yg kononnye tak suke org ckp blakang , padehal semlam bukan kaw ckp blakang pasal aq ? ryte btw thanks edit blog aq , n aq dahh jujo nie kann ? aq pown nak luah hati jugak dkt BLOG mcm kaw :) byee , ( post nie korang jadikanlah teladan )
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...