-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

20 August 2011

bile kaw nak berfungsi BB oii ?

Annyeonghaseyo , okay khamis aritu aq dpt netbook kan , so then beli lah BB sekali die kate hri nie dah boleh pki skali tak function-2 lagi , geram tahap gaban aq , eiii pakcik tuh penipu betol lah , dah lah ade bende nak buad siket nie boleh pulak die tak ber function-2 lagi , hey dey dey functioning lah cepat hah , kesian lappy abg aq nie asyik aq je pakai , muehehe , okay lah tuh jt , salam , :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...