-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

03 August 2011

hmmm pusing2 cite nyee

heyy Assalammualaikum lame sudah tak update blog , busyy youu , btw SELAMAT BERPUASA kat korang sume , nie nak cite lahh kann to aien , kaw kann tak suke aq ckp blakang2 , okayy ckp dpn2 skang nie , first aq tak paham nape kaw tak boleh trime aq tgor gmbr kaw tuhh , siap remove lagi kann comment tuhh , hmm tak ksa lahh , janji kaw kene try berubah , second , kaw ngan adek kaw nie tggal laen2 rumah ke ? becanggah pendapat pulak pasal tadarus aq tak kesah kalo kaw tros terang kaw tak nak pegi tadarus ryte ? n kaw asyik2 tkar statement pasal mende nie , third tak suke statement kaw yg kononnye tak suke org ckp blakang , padehal semlam bukan kaw ckp blakang pasal aq ? ryte btw thanks edit blog aq , n aq dahh jujo nie kann ? aq pown nak luah hati jugak dkt BLOG mcm kaw :) byee , ( post nie korang jadikanlah teladan )
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...