-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

06 September 2011

FIRSTDAYSCHLAFTERRAYA :)

Annyeonghaseyo :) , ( lme tak berkoreans ) okay , hari nie first day aq schl lpas raya , huh , kalau ikotkan mmg malasgilapiggy , but i have to go , ikhlaskan diri nak belaja , on mondayy aq tak schl sbb B to the G to the O to the N to the L to the A to the M to the B to the T , Hihi , btw tadi kat scchl best , fun , seronok dapat jumpa membe-2 aq balek , hmm sbnrnye takde ape sgt story , hmm okay lah tuh je kot , bye-2 , SALAM
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 September 2011

HAPPY EID DAY :)

salam korang , hmm lamenye aq tak update blog kan , btw nak cakap EID DAY tahon nie best ! hmm 2 days ago peg beraya umah kengkawan aq , mmg best ! hmm then peg beraye rumah kakak-2 ipar saya , wahh meriah lah ! btw nie baju raya tahun nie , not too late kan saya nak ucap HAPPY EID DAY kat korang sume okayy ,
#bajurayasayabiasaje , :D


Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...