-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

06 September 2011

FIRSTDAYSCHLAFTERRAYA :)

Annyeonghaseyo :) , ( lme tak berkoreans ) okay , hari nie first day aq schl lpas raya , huh , kalau ikotkan mmg malasgilapiggy , but i have to go , ikhlaskan diri nak belaja , on mondayy aq tak schl sbb B to the G to the O to the N to the L to the A to the M to the B to the T , Hihi , btw tadi kat scchl best , fun , seronok dapat jumpa membe-2 aq balek , hmm sbnrnye takde ape sgt story , hmm okay lah tuh je kot , bye-2 , SALAM
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...