-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

31 October 2011

i hate liars Fullstop .

Assalammualaikum , okay nak cite lah kan pasal sorang budak nie ,
Budak: if kau dah ade gf tak payah lah nak menggedik ngan aku n tak nak mengaku yg kaw dah ade gf , aku geliii taw ? then one more aku nak ckp aku jarang kwn dgn org yg gf die gedikk tahap gaban and if ade family aku tak suke gf kaw , dgn kaw sekali aku tak nk kwn , pandai kaw cover kan cakap ngan aku mcm-2 , aku bukan gedik n stupidoooo mcm gf kaw taw ?

#okay nie pesan aku kat kaw budak , jgn harap aku nak reply text kaw lagi lps nih ,and tak perlu nak menipu , igt aku feel sgt ke kat kaw ? perasaaaaannnnn , pecah tradisi belog nie aku cite pasal mende-2 cmnie , sbbbnye aku dah gerammmm sgt ngan kaw yg Penipuuuuu tuh , eeeewwwww geli aku dgn penipu mcm kaw , wekkk :P
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

20 October 2011

Tak adil tak adil , Hee

Haiii sayanggggg , okay tadi last exam , Fuhhh , orang laen sume amek 2 paper aku straight amek 3 paper , tak rehat pulak tuhhh , tu lah kaw sape suh tak dtg mse exam agame ngan KH , hamekkk kaw , Kh tak amek exam laagiiiii nie haa , unonglah kan korang dah merdeka ? HUEEEEEEEEEEE nak nagis nie , kalau tak boleh amek exam KH dah camne ? mmg lah kan cari nahas nmenye , naseb baek sejarah boleh jawab tadi , kalau tak , nahas+matiii aku , Haha , okay lah tuh je kotttt , Bye
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Science kaw jahattt :(

Hai , hadoiii benci gilaa exam science tadi , dah lah tensionnnn nie , Haha , bye
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

19 October 2011

Math mcm puihhhhhh ~

Hui Hui , Hai darlingss #eceh berdarling-2 pulak kann ? Haha , Okay tadi exam math mmg mcm budushhh lah , Pecah pale otak aku , dah lah formula dpt beberapa minit sblom habis exam then formula tak bape nak beguna plak tuh , wadoiiii , terkesima aku tgok paper tadiii , pehhhh mengancam , aku pandang sekeliling masing-2 semua berkerut , hihi , ratio ngan liner je banyak kuar , haha , tak bace langsoonggggg bab tuh , naseb baeek dpt jawab , esok sciene pulak , mmg lah haaaaa , tensionnnnn *dalam sebutan melayu yeee , Haha , ramai tanye "math target ape ? Haha , nak target A mmg tak lah kannn , tawakal jeh lahhhh , #jawapan pling selamat aku rase , Hihi tuh jeh lah kot , Boiiiii :*>
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

18 October 2011

wahhhhh . Finally end

Anyyeonghaseyo , okay tadi baru je habis taip list name untok sekolah agama dulu , naik penat jari niee , but tuh lah yang bestnye , melatih jari aku nie menaip laju-2 , Haha , mmg penat gile lah kann but bile dah siap pehhhhhh puas hati gile , dah semakin gomar bukak blog aku , sedap je mate memandang , Haha , okay lah , jari aku nie dah bape jam menaip jehh , nak study pulak lepas niehhh , adoiyy ,

#bye peepppssss ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Exam ~

Assalammualaikum , okay skang tgh exam week , geo tadi not bad lahh , boleh jawab lah jugak kan , tak boleh blah nye tuh PS 1 15 minit je aku buad dah siap , Haha , "senang" sgt ( padehal tak belaja langsung , seni asyik melukis johhh ) btw hape-2 pon esok ar penting , Math youuu , gile naek pecah kepala otak ( aku bukan penggemar Math ) okay , tuh je lah kot , bye-2

# btw thanks zaty edit blog aku , lawaaaa , Hikhik , syggg kaw , Haha :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

17 October 2011

Okay , aku memg pemalas update bloggg ,

Anyyeo , okay aku tgok blog aku nie dah berhabuk-2 , kesian kaw kan ? sorry , tuan kaw nie mmg malas gilak gilak nak update blog , dulu mase baru buad blog hamboiii satu hari tak tgok tak melawat blog mmg tak sah , skarang , HIHI , sts lah , malehhhh den nak nge-update blog nie haa , nie pon mintak zaty ( classmates aku yang paling gila ) editkan , HIHI , pemalas kan aku , skarang asyik lyn facebook je , Facebookers ramai on9 , besttt youu , ramai kawan baru , nie antara kwn-2 baru aku , dorang nie so shewitttt :D

fykaa : die sungguh sweet and comel , nice to know you dear <3 hope friendship never ends okay ?  baru kenal sekejap rase mcm dah kenal lamee wooo , 
anis faizal : die bru form 1 , die sweet and baek , walaupon die sokong MU , she;s still nice dear :) akak suke kawan ngan adek <3
#btw sorry Mai maen amek je gamba korang dear , thats all , byee :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...