-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

18 October 2011

Exam ~

Assalammualaikum , okay skang tgh exam week , geo tadi not bad lahh , boleh jawab lah jugak kan , tak boleh blah nye tuh PS 1 15 minit je aku buad dah siap , Haha , "senang" sgt ( padehal tak belaja langsung , seni asyik melukis johhh ) btw hape-2 pon esok ar penting , Math youuu , gile naek pecah kepala otak ( aku bukan penggemar Math ) okay , tuh je lah kot , bye-2

# btw thanks zaty edit blog aku , lawaaaa , Hikhik , syggg kaw , Haha :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

1 Kritikan Comel:

Makcik Penyebok said...

haha.. ok bro. no hal :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...