-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

31 October 2011

i hate liars Fullstop .

Assalammualaikum , okay nak cite lah kan pasal sorang budak nie ,
Budak: if kau dah ade gf tak payah lah nak menggedik ngan aku n tak nak mengaku yg kaw dah ade gf , aku geliii taw ? then one more aku nak ckp aku jarang kwn dgn org yg gf die gedikk tahap gaban and if ade family aku tak suke gf kaw , dgn kaw sekali aku tak nk kwn , pandai kaw cover kan cakap ngan aku mcm-2 , aku bukan gedik n stupidoooo mcm gf kaw taw ?

#okay nie pesan aku kat kaw budak , jgn harap aku nak reply text kaw lagi lps nih ,and tak perlu nak menipu , igt aku feel sgt ke kat kaw ? perasaaaaannnnn , pecah tradisi belog nie aku cite pasal mende-2 cmnie , sbbbnye aku dah gerammmm sgt ngan kaw yg Penipuuuuu tuh , eeeewwwww geli aku dgn penipu mcm kaw , wekkk :P
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...