-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

19 October 2011

Math mcm puihhhhhh ~

Hui Hui , Hai darlingss #eceh berdarling-2 pulak kann ? Haha , Okay tadi exam math mmg mcm budushhh lah , Pecah pale otak aku , dah lah formula dpt beberapa minit sblom habis exam then formula tak bape nak beguna plak tuh , wadoiiii , terkesima aku tgok paper tadiii , pehhhh mengancam , aku pandang sekeliling masing-2 semua berkerut , hihi , ratio ngan liner je banyak kuar , haha , tak bace langsoonggggg bab tuh , naseb baeek dpt jawab , esok sciene pulak , mmg lah haaaaa , tensionnnnn *dalam sebutan melayu yeee , Haha , ramai tanye "math target ape ? Haha , nak target A mmg tak lah kannn , tawakal jeh lahhhh , #jawapan pling selamat aku rase , Hihi tuh jeh lah kot , Boiiiii :*>
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...