-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

17 October 2011

Okay , aku memg pemalas update bloggg ,

Anyyeo , okay aku tgok blog aku nie dah berhabuk-2 , kesian kaw kan ? sorry , tuan kaw nie mmg malas gilak gilak nak update blog , dulu mase baru buad blog hamboiii satu hari tak tgok tak melawat blog mmg tak sah , skarang , HIHI , sts lah , malehhhh den nak nge-update blog nie haa , nie pon mintak zaty ( classmates aku yang paling gila ) editkan , HIHI , pemalas kan aku , skarang asyik lyn facebook je , Facebookers ramai on9 , besttt youu , ramai kawan baru , nie antara kwn-2 baru aku , dorang nie so shewitttt :D

fykaa : die sungguh sweet and comel , nice to know you dear <3 hope friendship never ends okay ?  baru kenal sekejap rase mcm dah kenal lamee wooo , 
anis faizal : die bru form 1 , die sweet and baek , walaupon die sokong MU , she;s still nice dear :) akak suke kawan ngan adek <3
#btw sorry Mai maen amek je gamba korang dear , thats all , byee :)
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...