-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

20 October 2011

Tak adil tak adil , Hee

Haiii sayanggggg , okay tadi last exam , Fuhhh , orang laen sume amek 2 paper aku straight amek 3 paper , tak rehat pulak tuhhh , tu lah kaw sape suh tak dtg mse exam agame ngan KH , hamekkk kaw , Kh tak amek exam laagiiiii nie haa , unonglah kan korang dah merdeka ? HUEEEEEEEEEEE nak nagis nie , kalau tak boleh amek exam KH dah camne ? mmg lah kan cari nahas nmenye , naseb baek sejarah boleh jawab tadi , kalau tak , nahas+matiii aku , Haha , okay lah tuh je kotttt , Bye
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...