-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

30 November 2011

Signature :D

dah siap , signature bawah post , : )





Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

aku jealousss tgok blog org laen , Huaaaaaa ;'(

Assalammualaikum w.b.t, ( tak jawab dosa ) okay now 2.05 pagi , aku tak tido lagi , Hihi , okay nmpk tak title di atas ? yeahhh , memg aku jealouss bebeno tgok blog korang yg lawa-2 ,comel-2 , yg cun habis tuhh , letak ini itu kat blog korang , memg aku tak tahu lah nak buat sume tuh kan ? Hihi , aku tgok blog kak faiz (SIL) http://cikgufaizcute.blogspot.com/ mcm-2 adoo , then die tunjuk satu blog budak pompuan ni , terpegunn aku tgok , Haha , blog aku ni terlampauuuuu lah biase sesangat , Hihi , ape boleh buat ni je budak yg comel mcm aku ni mampu buad , Hikhik , now aku dah menguap buat kali yg ke-5 dah , so , aku rase nak tidoooo , Hihi , laen kali jumpe lagi ye , Kboiii :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

19 November 2011

imy as my friend :D

Hello dude , cehh tajuk nak gedik je kan ? Haha , tade gini senanye dulu aku selalu keep in touch ngan budak ni skang ni dah jarang gile , kalau dy text pon aku serba salah je nak reply , nak tahu kenape ? sbb aku tak suke kalau benda kawan-2 ni dimix kan dgn cinta Berukk dy ni , aku geliii and aku tak suke , huh , btw aku tak kesah  lah kan kalau kau sedar diri ke tak but aku harap satu je ubah pangai kau sblom start contact aku balik doeee , okay thats all , boiii *>
#ready for tomorrow event . BOWLINGGG
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

17 November 2011

esok last schl , sob sob ;(

Hai kenkorang :) mcm tak caye je esok last schl , hmm sedih+happy siket lah , sedih cos kena bepisah dgn kwn-2 baek saya , i will miss you guys a lot lohhhhh , happy sbb tak payah nak kene ngadap muke sorang budak b***h yang menyakitkan mata and hati aku je , Hee , btw tahun baru nak start dah so mesti kena ade azam baru jugak kan ? hope next year dpt buad yg ter'Best for PMR , hmm ghisau ni , PMR| candidates 2012 , huh , okay , bye . mls na story berlebarrrrr .

#next year budak KAA special siket , pakai tudung labuh and baju kiteorang kan kale purple , awak ade ? awak ade ? tade kan ? Hehe ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

13 November 2011

Greyson Chance :)

woa woa , skang nie everybody talk about this cute Greyson Chance , cehh , dulu JB skang GC pulak , beralih arah pulak aku kan ? Haha , bia lah , now aku dah nak say bye bye dekat si Bibir tuh , Haha , GC comel gile ouh , Aww , dah lah sebaya ngan aku, cehhh , pastu pastu kan birthday dy 16 Aug 1997 aku pulak kan 16 Dec 1997 , Haaaa , same kan no 16 , Haha , ngedik je aku , dah lah hari ni tak skolah , melepak je keje aku , Haha , aku bg korang tgok siket GC kesayangan aku ni jap ehhh , Haha , bye
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Coffee Prince

     TENGAH LAYAN COFFEE PRINCE . AWW AWW <33 
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

08 November 2011

♥ Cinta Elysa ♥

Annyeo , Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia , cehhh ! Haha , okay skarang nie tgah lyn fav malay drama aku , Hikhik , cinta elysa youu , cite dy mmg best and touchable , cehh , *jiwang bhaii minah ni , Hee , kesah pulak aku ? dah mmg cite nie best sesangat , skang nie pon tgah commercial break tuh yg aku meng-update , dalam drama nie aku benciii Sani si kawan Aril yg jahat tuh , cettttt , tak suka ngan pangai dy , jahat , kawan mkn kawan , puihhh , Heee , okay story dah stat , Daaa
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 November 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha ♥

Assalammualaikum :) Mai nak ucapkan Selamat hari raya aidiladha kat korang semue :D and congrate to person yang dah selesai puasa hari nie ( Hari Arafah ) , Esok nak pergi masjid nak tgok lembu kena korban , dulu mase kecik-2 kaau tgok lembu kena korban mesti Mai akan cakap camni 'kesiannya' act tak boleh tau cakap camtuh , nanti kita tak boleh makan lembu yang dikorban tuh , then lagi satu esok sape yang peg tgok penyembelihan lembu jgn pakai baju merah tau , nanti kena kejar ngan lembu ,Hekhek , tak tau lah kesahihannye but tak berani lah nak cuba pakai baju merah esok nak tgok lembu , Hee , okay lah , Boiii :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 November 2011

tukar lagu blog :)

Annyeonghaseyo , ( assalammualaikum ) okay hari nie mai tukar lagu blog mai , Starlight Tears by Kim yoo Kyung , lagu nie act soundtrack koreans drama fav Mai , BOF { boys over flowers } lagu nie sedeh sgt-2 , mostly lagu nie kuar time heroin die Geum Jan Di sedih , first time tgok cite nie betambah pulak dgr lagu nie menangis-2 Mai , Heee , *bajet feeling je ek ? act cite nie dah lame dah , around 2009 cmtuh , but cite nie mmg best lah kan , kalau tak takkan ku layan cite nie , Hekehek , okay perut berdondang haa ~ lapaaa , Hee , okay bye :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...