-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

30 November 2011

aku jealousss tgok blog org laen , Huaaaaaa ;'(

Assalammualaikum w.b.t, ( tak jawab dosa ) okay now 2.05 pagi , aku tak tido lagi , Hihi , okay nmpk tak title di atas ? yeahhh , memg aku jealouss bebeno tgok blog korang yg lawa-2 ,comel-2 , yg cun habis tuhh , letak ini itu kat blog korang , memg aku tak tahu lah nak buat sume tuh kan ? Hihi , aku tgok blog kak faiz (SIL) http://cikgufaizcute.blogspot.com/ mcm-2 adoo , then die tunjuk satu blog budak pompuan ni , terpegunn aku tgok , Haha , blog aku ni terlampauuuuu lah biase sesangat , Hihi , ape boleh buat ni je budak yg comel mcm aku ni mampu buad , Hikhik , now aku dah menguap buat kali yg ke-5 dah , so , aku rase nak tidoooo , Hihi , laen kali jumpe lagi ye , Kboiii :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...