-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

17 November 2011

esok last schl , sob sob ;(

Hai kenkorang :) mcm tak caye je esok last schl , hmm sedih+happy siket lah , sedih cos kena bepisah dgn kwn-2 baek saya , i will miss you guys a lot lohhhhh , happy sbb tak payah nak kene ngadap muke sorang budak b***h yang menyakitkan mata and hati aku je , Hee , btw tahun baru nak start dah so mesti kena ade azam baru jugak kan ? hope next year dpt buad yg ter'Best for PMR , hmm ghisau ni , PMR| candidates 2012 , huh , okay , bye . mls na story berlebarrrrr .

#next year budak KAA special siket , pakai tudung labuh and baju kiteorang kan kale purple , awak ade ? awak ade ? tade kan ? Hehe ,
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...