-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

13 November 2011

Greyson Chance :)

woa woa , skang nie everybody talk about this cute Greyson Chance , cehh , dulu JB skang GC pulak , beralih arah pulak aku kan ? Haha , bia lah , now aku dah nak say bye bye dekat si Bibir tuh , Haha , GC comel gile ouh , Aww , dah lah sebaya ngan aku, cehhh , pastu pastu kan birthday dy 16 Aug 1997 aku pulak kan 16 Dec 1997 , Haaaa , same kan no 16 , Haha , ngedik je aku , dah lah hari ni tak skolah , melepak je keje aku , Haha , aku bg korang tgok siket GC kesayangan aku ni jap ehhh , Haha , bye
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...