-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

19 November 2011

imy as my friend :D

Hello dude , cehh tajuk nak gedik je kan ? Haha , tade gini senanye dulu aku selalu keep in touch ngan budak ni skang ni dah jarang gile , kalau dy text pon aku serba salah je nak reply , nak tahu kenape ? sbb aku tak suke kalau benda kawan-2 ni dimix kan dgn cinta Berukk dy ni , aku geliii and aku tak suke , huh , btw aku tak kesah  lah kan kalau kau sedar diri ke tak but aku harap satu je ubah pangai kau sblom start contact aku balik doeee , okay thats all , boiii *>
#ready for tomorrow event . BOWLINGGG
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...