-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

05 November 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha ♥

Assalammualaikum :) Mai nak ucapkan Selamat hari raya aidiladha kat korang semue :D and congrate to person yang dah selesai puasa hari nie ( Hari Arafah ) , Esok nak pergi masjid nak tgok lembu kena korban , dulu mase kecik-2 kaau tgok lembu kena korban mesti Mai akan cakap camni 'kesiannya' act tak boleh tau cakap camtuh , nanti kita tak boleh makan lembu yang dikorban tuh , then lagi satu esok sape yang peg tgok penyembelihan lembu jgn pakai baju merah tau , nanti kena kejar ngan lembu ,Hekhek , tak tau lah kesahihannye but tak berani lah nak cuba pakai baju merah esok nak tgok lembu , Hee , okay lah , Boiii :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...