-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

03 November 2011

tukar lagu blog :)

Annyeonghaseyo , ( assalammualaikum ) okay hari nie mai tukar lagu blog mai , Starlight Tears by Kim yoo Kyung , lagu nie act soundtrack koreans drama fav Mai , BOF { boys over flowers } lagu nie sedeh sgt-2 , mostly lagu nie kuar time heroin die Geum Jan Di sedih , first time tgok cite nie betambah pulak dgr lagu nie menangis-2 Mai , Heee , *bajet feeling je ek ? act cite nie dah lame dah , around 2009 cmtuh , but cite nie mmg best lah kan , kalau tak takkan ku layan cite nie , Hekehek , okay perut berdondang haa ~ lapaaa , Hee , okay bye :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...