-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

24 December 2011

Ajaibnya Cinta

ASSALAMMUALAIKUM , OKAY SEKARANG TENGAH TGOK CITE AJAIBNYA CINTA ,UMIE AIDA COMEL AND JOHAN ASARI HANDSOMEE YANG BERLAKON , TV3 ,AWWWWW BEST <3 JOIN SEKALI YOKKK ! 

#CAPS LOCK - ON , HIWHIW

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

20 December 2011

Saya di Tagged oleh Bff saya - Qaisara Haziqah ,

Assalammualaikum guys , okay , harini Mai dah kene tagged dgn Qaisara , die tanya 10 perkara tentang diri saya , okay ni jawapannya ye sayangg


10 perkara tentang diri saya

--> tak suka kalau orang buat-2 baik dgn kite sbb ade maksud tersirat , Huh , kalau nak mintak tolong cakap je takpayah nak bodek-2 okay , jujur tu penting :D
-->tak suka tgok unprotected couple means couple yang sgt sgt menggelikan , berpeganng sana sini , berpeluk peluk dgn bangganya , igt dapat pahala ke buat mcm tu ? Geliii mak jemah 
-->tak suka lipas , katak , ular dan yg sespesies macam dorang lah , Geliiii , 
-->loadingggg siket , kalau ade orang yg cakap tah pape or berkias-kias tuh sorry lah saya mmg lambat pick-up , nak cakap bior terang terang , Hihi 
-->tak suka orang yang mencuri , menipu , mulut laser and perangai tak senonoh , 
-->suka on9 facebook,twitter and update blog , [ haihhh mmg lah gilaaa IT aku ni ]
-->seorang yg sgt suka makan bila di rumah , tapi kat luar akan pura-2 malu dan segan nak mkn banyak-2 , Haha [ first time revealed ni , ] 
-->suka tidur , baca novel and K-pop fans  , Fantastic !
-->sometimes keras kepala jugak but reasonable , and suka berkawan , Hihi
-->tak suka orang perasan lebih , perasan sekali sekale takpe , Hihi [ sbb saya pon kekadang suke memerasankan diri ini , Hihi


okay thats all kot , Kboiii *

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

18 December 2011

pffftttttt ! driver bas gila , Huh --'

Assalammualaikum followers , okay kali ni mmg nak marah betul ni , Hihi , okay tadi waktu aku rasa kebanyakan warga taman aku dah tido , tetibe dgr bunyik kuat mcm something dilanggar and mcm bunyik mende jatuh lah kan , aku igtkan ape act ade satu bas yg telah melanggar banyak kete kat taman aku , habis rosak teruk kete jiran sebelah rumah aku , Huh , coincidentally abg aku ade kat luar mase tuh , die nmpk di pegi kejar bas tuh , bas tuh bongok gile dah langgar bukannye nak turun nak mintak maaf or whatsoever but die pegi lari pulak , unresponsible gilaaaa lah kan , dah kene kejar tuh tau pulak takut sampai kat depan tuh dah bape banyak kete die langgar pon aku tak tau , bengap bhaiii , now abg aku and kawan-2 dia dah dpt tgkap dah driver bas tuh , sampai ke Marida die lari , Sehngallll , penakut , dah buat salah kena lah tanggung akibatnye , boleh buat bodoh pulak die , huh , okay thats all , nak tido lah , Kboii *
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Background Baru . Hihi

Assalammualaikum followers :D
Hee okay masuk ni baru tiga kali aku tukar background blog , punye lah pemalas kan kan ? Haha , comel tak ? korang suke tak ? tak ? kesah pulak aku , Hehe , sebelom i semua pink je kan , sekaran dah colourful sikit lah , Hihi , okay , malas nak story lain lagi , Kboiii *
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

16 December 2011

Sayangggg Facebookers semua ;)

thanks sume yang wish birthday Mai , Lafchiuuu
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

15 December 2011

Thank youu , Terharu ;)

Purse yang Ella bagi kite , :)
Hai , Assalammualaikum :) tepat jam 12 tadi cukup lah umo saya 14 tahun , lambat kan kan ? hihi , kite kesah ape , birthday kite lambat sbb tu kite comel , Haha , okay tadi org yang first sekali bg hadiah kat kite kan kan kawan baik kite <3 Ella , thank youuuu , birthday ella aritu kite bg kek coklat giant tuh je kan ? birthday kite awak bagi kite purse yang cute tuh kan kan , Awwww awww , then nyia pulak yang call kite wish kite , Huuuu menangis kite , pastu Hazwani pulak yang call kite , kite rinduuu gile nak jumpe die , menangis kite dgr suara die , lepas tuh my Baby Liqa pulak yang msg i wish birhday kite ,then my BFF fyra pulak yg wish kite ,  pastuh kite bukak FB tadi ramai yg post dekat wall kite wish birthday , Lafchiuuu you alll <3

Annyeo
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Wordless Thursday

#2PM

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

14 December 2011

Edit Blog , Thanks kak Lyssa :>

Annyeo , Assalammualaikum dear olllss , okay baru lepas edit blog , peeennnaaaatttt sesangat , cantik tak cantik tak ? Hewhew , penat kite edit tau , thanks kak Lyssa Faizureen sbb banyak bg tutorial yang mujarab , cehhhhhh , Hihi , okay lah kite penat lah , nak makan , nak join lettteww , hihi , okay bye  :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

06 December 2011

aku bukan taknak layan kau --'

Assalammualaikum kawan-2 , ecehhh ecehhh , okay nak cakapsiket pasal sorang budak ni , sorry lah brooo aku bukan taknak layan tapi makin lame aku makin rimassss , bukan sengaja nak becakap kasar ye , sorry sahabad , jgn terasa okay , mals nak type lagi , okay Boiii *







Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

05 December 2011

speak koreans :)

Assalammualaikum ( Annyeonghaseyo ) act lepas dah boleh cakap BM ( saya org melayu gila lah tak reti cakap Melayu kan ? Hihi ) , Bi and Arab ( siket-2 lah ) teringin nak belajacakap Korea pulak , Hihi , ikut wave semase nmpknye saya , Haha , okay tadi adelah buat satu ayat kat google translate ayatnye" abg sayang  awak kacak , jangan bangga tahu , " tak silap lah Hihi , nie result koreans die  친애하는 형제! 당신이 알고 잘생기고, 자랑하지 않아요 


satu hape aku tak paham nak nybut pon tak tau , Hiihi
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

cermin diri sendiri - peribadi hebat :D

Assalammualaikum :) okay lumrah manusia , sifatnye selalu je nak menyalahkan org lain kan kan ? saya tahu kerana say juga manusia bukannye alien ye , Haha, act sebelum nak tuduh-2 orang lain kite kene cermin diri sendiri dulu , nak tau kenape ? sbb semua manusia tu takde yang sempurna , saya cukup-2 lah respect sgt orang yang humble dan banyak mencermin diri sendiri dari asyik mem'bangau'kan orang lain ( Abg E pinjam ayat sekejap ) mungkin salahnye datang dari diri kita sendiri , sebab yang Maha Kuasa dan Sempurna hanyalah Allah s.w.t , kalau korang sume ade perangai suka bangau membangau ni , cepat-2 jauhkan elakkan , belajar-2 cara nak cermin diri sendiri , renungan bersama ,

#ade mcm motivator tak ? Hikhik , sekadar berkongsi feeling malam-2 ni :)







Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

03 December 2011

I'bad Camp :)

Alhamdulillah saya dah jadi graduan I'bad Camp - AsasInsan 2/12-4/12 dekat masjid tadi :D , Besttttttt ♥ ,

#penat , Assalammualaikum






Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

01 December 2011

KFCM :D

Assalammualaikum ,okay sekarang ni dah pukol 2.34 pagi , anak En Zainudin sorang ni belom tido lagi , haii mate kenape kau tak nak pejam , kesiankanlah tuan sementara kau ni mate huiii , Hihi , btw ptg tadi bce newspaper cover untuk paper Metro cerita tentang KFCM , tentang gamba intim die lah bagai , kesian Khairul Fahmi , dilanda gossip murahan waktu prestasi die sbagai pemain bola dah ade kat kemuncak ni haaa , takpasal-2 career  die boleh terganggu kan kan ? as one of Malaysian Football fans always by our player side,ecehh eceh , whatever it is you still the best lah Apek , Muehehe , nak jalan-2 jenguk-2 blog org jap , Kboiii #





Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

ready for tomorrow :D

Assalammualaikum, hmm esok kan saya ade camping , saya ta tahu lah nak bwk ape sume ,saya jrg bercamping , and saya sedih sbb saya tak dpt pegi abg saya tunang lusa , Huaaaaaaa ! Hihi , okaylah saya dah mls nak tulis , kboii ,






Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...