-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

05 December 2011

cermin diri sendiri - peribadi hebat :D

Assalammualaikum :) okay lumrah manusia , sifatnye selalu je nak menyalahkan org lain kan kan ? saya tahu kerana say juga manusia bukannye alien ye , Haha, act sebelum nak tuduh-2 orang lain kite kene cermin diri sendiri dulu , nak tau kenape ? sbb semua manusia tu takde yang sempurna , saya cukup-2 lah respect sgt orang yang humble dan banyak mencermin diri sendiri dari asyik mem'bangau'kan orang lain ( Abg E pinjam ayat sekejap ) mungkin salahnye datang dari diri kita sendiri , sebab yang Maha Kuasa dan Sempurna hanyalah Allah s.w.t , kalau korang sume ade perangai suka bangau membangau ni , cepat-2 jauhkan elakkan , belajar-2 cara nak cermin diri sendiri , renungan bersama ,

#ade mcm motivator tak ? Hikhik , sekadar berkongsi feeling malam-2 ni :)







Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...