-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

01 December 2011

KFCM :D

Assalammualaikum ,okay sekarang ni dah pukol 2.34 pagi , anak En Zainudin sorang ni belom tido lagi , haii mate kenape kau tak nak pejam , kesiankanlah tuan sementara kau ni mate huiii , Hihi , btw ptg tadi bce newspaper cover untuk paper Metro cerita tentang KFCM , tentang gamba intim die lah bagai , kesian Khairul Fahmi , dilanda gossip murahan waktu prestasi die sbagai pemain bola dah ade kat kemuncak ni haaa , takpasal-2 career  die boleh terganggu kan kan ? as one of Malaysian Football fans always by our player side,ecehh eceh , whatever it is you still the best lah Apek , Muehehe , nak jalan-2 jenguk-2 blog org jap , Kboiii #





Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...