-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

18 December 2011

pffftttttt ! driver bas gila , Huh --'

Assalammualaikum followers , okay kali ni mmg nak marah betul ni , Hihi , okay tadi waktu aku rasa kebanyakan warga taman aku dah tido , tetibe dgr bunyik kuat mcm something dilanggar and mcm bunyik mende jatuh lah kan , aku igtkan ape act ade satu bas yg telah melanggar banyak kete kat taman aku , habis rosak teruk kete jiran sebelah rumah aku , Huh , coincidentally abg aku ade kat luar mase tuh , die nmpk di pegi kejar bas tuh , bas tuh bongok gile dah langgar bukannye nak turun nak mintak maaf or whatsoever but die pegi lari pulak , unresponsible gilaaaa lah kan , dah kene kejar tuh tau pulak takut sampai kat depan tuh dah bape banyak kete die langgar pon aku tak tau , bengap bhaiii , now abg aku and kawan-2 dia dah dpt tgkap dah driver bas tuh , sampai ke Marida die lari , Sehngallll , penakut , dah buat salah kena lah tanggung akibatnye , boleh buat bodoh pulak die , huh , okay thats all , nak tido lah , Kboii *
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

2 Kritikan Comel:

Nurul Faiz Bikers said...

sy tak tau apa2 pon ?

maizatul :) said...

anda dah tido lena mase tuh , Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...