-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

20 December 2011

Saya di Tagged oleh Bff saya - Qaisara Haziqah ,

Assalammualaikum guys , okay , harini Mai dah kene tagged dgn Qaisara , die tanya 10 perkara tentang diri saya , okay ni jawapannya ye sayangg


10 perkara tentang diri saya

--> tak suka kalau orang buat-2 baik dgn kite sbb ade maksud tersirat , Huh , kalau nak mintak tolong cakap je takpayah nak bodek-2 okay , jujur tu penting :D
-->tak suka tgok unprotected couple means couple yang sgt sgt menggelikan , berpeganng sana sini , berpeluk peluk dgn bangganya , igt dapat pahala ke buat mcm tu ? Geliii mak jemah 
-->tak suka lipas , katak , ular dan yg sespesies macam dorang lah , Geliiii , 
-->loadingggg siket , kalau ade orang yg cakap tah pape or berkias-kias tuh sorry lah saya mmg lambat pick-up , nak cakap bior terang terang , Hihi 
-->tak suka orang yang mencuri , menipu , mulut laser and perangai tak senonoh , 
-->suka on9 facebook,twitter and update blog , [ haihhh mmg lah gilaaa IT aku ni ]
-->seorang yg sgt suka makan bila di rumah , tapi kat luar akan pura-2 malu dan segan nak mkn banyak-2 , Haha [ first time revealed ni , ] 
-->suka tidur , baca novel and K-pop fans  , Fantastic !
-->sometimes keras kepala jugak but reasonable , and suka berkawan , Hihi
-->tak suka orang perasan lebih , perasan sekali sekale takpe , Hihi [ sbb saya pon kekadang suke memerasankan diri ini , Hihi


okay thats all kot , Kboiii *

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...