-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

05 December 2011

speak koreans :)

Assalammualaikum ( Annyeonghaseyo ) act lepas dah boleh cakap BM ( saya org melayu gila lah tak reti cakap Melayu kan ? Hihi ) , Bi and Arab ( siket-2 lah ) teringin nak belajacakap Korea pulak , Hihi , ikut wave semase nmpknye saya , Haha , okay tadi adelah buat satu ayat kat google translate ayatnye" abg sayang  awak kacak , jangan bangga tahu , " tak silap lah Hihi , nie result koreans die  친애하는 형제! 당신이 알고 잘생기고, 자랑하지 않아요 


satu hape aku tak paham nak nybut pon tak tau , Hiihi
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...