-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

15 December 2011

Thank youu , Terharu ;)

Purse yang Ella bagi kite , :)
Hai , Assalammualaikum :) tepat jam 12 tadi cukup lah umo saya 14 tahun , lambat kan kan ? hihi , kite kesah ape , birthday kite lambat sbb tu kite comel , Haha , okay tadi org yang first sekali bg hadiah kat kite kan kan kawan baik kite <3 Ella , thank youuuu , birthday ella aritu kite bg kek coklat giant tuh je kan ? birthday kite awak bagi kite purse yang cute tuh kan kan , Awwww awww , then nyia pulak yang call kite wish kite , Huuuu menangis kite , pastu Hazwani pulak yang call kite , kite rinduuu gile nak jumpe die , menangis kite dgr suara die , lepas tuh my Baby Liqa pulak yang msg i wish birhday kite ,then my BFF fyra pulak yg wish kite ,  pastuh kite bukak FB tadi ramai yg post dekat wall kite wish birthday , Lafchiuuu you alll <3

Annyeo
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...