-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

25 December 2012

Miserable

Assalammualikum blogger . Hm,harini dari pagi duduk dekat rumah Ela . hahaha,Aunhave fun gila lepak dengan ela,sya and nazura . btw nak cerita pasal one unbreakable newsyang Aun baru tahu tadi . Tak sangka hujan di tengah hari nampaknya . ku sangkakan akan kekal hingga ke petang  Tak apa lah,rezeki jodoh ajal maut di tangan tuhan . Biarlah berita ni Aun rahsiakan dulu . Cewah ayat sastera je kan . Hahaha,btw school just around the corner . Taktahu lah nak happy ke sedih ke . My head are getting miserable . Hmmm,entahlah . InshaAllah i'll try my best for next year and strive for my espiyemmm . Hihi,okay gtg . Assalammualaikum xx
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

24 December 2012

I'm in dilema

Hai hai . Assalammualaikum,annyeonghaesayo :D Haha,hm lagu blog dah tukar . pages pun dah edit . hehehe ,suka suka . Hm btw nak cerita niiiiii . berbalik pada tajuk diatas . Haih,Aun dalam dilema sbnrnya ni . Aun tak tahu nak masuk sekolah apa untuk tg 4 ni . nak amek aliran apa pun Aun taktahu lagi . Aun sebenarnya berat hati jugak nak pindah sekolah tapi Aun nak jugak carik atmosphere baru . carik pengalaman . Tapi susah sekali nak tggalkan kawan kawan sebenarnya . Haihhhh . sedih lah . Kalau boleh mmg taknak terpisah tapi tulah minat lain lain . takkan nak paksa pulak kan kawan kawan ikut apa yang kita nak. ishhhhh,tak boleh mcm tu . now dah 4.42 A.M . I need sleep . Byebye bloggers . Salam xoxo
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Updating......Hahaha

Assalammualikum,hai hai hai! Ya Allah,lamanya tak update blog . followers pun sama je dari dulu .Hahaha,kurang promote punya pasal . Hm,19 hb haritu result PMR dah keluar . and as you all know i;m one of the PMR candidate , Kekeke,this year SMK Seri Pagi really rock it! result pmr terbaik dalam sejarah penubuhan sekolah kitorang . 27 orang dapat straight A's . Alhamdulllah,but i;m not one of them lah kann . Haha,me dapat 5A 4B je . Huh,sadlife . Tapitak apa lah kan . dah usaha dah punn . benda yang lepas jangan dikenang . kekeke :p Okay lah,rasanya macam nak kemaskinikan blog yang dah lapuk semacam ni . Hahaha,i need kak faiz helpp!! Byebye
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

06 June 2012

Menyesal naik bas . It would be the first and the last time . Awawawa ;D

Assalammualikumm . Annyeonghaeseyo followers and bloggers sekalian . Haihhhh harini penat sesangat dari pagi sibuk tgok orang kat hospital je .First pegi tengok cikgu Farah ( Guru kelas kitaaa ) dekat HTTJ . Then pegi KPJ pulak tengok An ( BF sia Ainnn ) . Nak dijadikan cerita balik tu kononnya lah kann nak save bajet naik lah bas tup tup , haaaa amek kau bas bergegar-2 , sempit , tak dapat tempat duduk ,berlanggar-2 ngan orang dalam tuu . Seksa youuu alll . Memang tak lah kan nak naik bas lagi . Serious nyesal . Haha . Aku punya lah penat kannnn . Haha . Patu balik kena marah pulak . Hmmmm mmg terbaik . Haha , Dahlah . Malam dah ni . Nighttt you ols ;D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

04 June 2012

Hai hai hai :P

Haiiiiiii bloggers . Assalammualaikum and Annyeonghaeseyo :) Goshhhhhhh miss ma blog so damn much . Biasalah kita budak PMR tahun ni . Jenjarang dapat bukak blog .Hihi . Lama tak update post kat blog . Sekarang ni kan cuti penggal pertama kan ? Ohoiiiii nak tahu tak ? Mid-year exam susahhhhhh tahap gaban kawan-2 . Kepala otak saya rasa mahu pecah sahajaaaaaa . Harhar . Sabor je lah kannnnnn . Cuti ni duduk umah sahajaaaaa . Bosan k actually . Hmmm tadi tengok chatbox ramai sangat yang leave comment and jejak kat situ . Thanks sayanggggg . Sorry k guys nanti ada masa saya jenguk-2 blog korang k . Now really busy dengan study . Hmmmmm k lah nak out dah ni , Kbaiiii . Muahhhh :*


#127days to PMR .Omjayyyyy 

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

31 March 2012

Result Ujian 1 *Okay Lah*

Assalammualaikum blogger-2 sekalian , Annyeong :) Kay result ujian 1 boleh laaa , agak membanggakan lah kan , Cheehhh , 6A's 3B Hmm , nak tahu ape yg menspoilkan result kitaa tuu ? Bm , KH and GF , Bagus lah tuu kan org melayu result Bm B --' Haha , ape-2 pun kitaa happy lah jugak kan , takyah takut sgt mase ayah kitaa nak dtg mse 3 Penjuru nanti , Result okay kan ? Tak lah seram sgt , Hihi , K lah byk hw la nak kena siapkan , K bye :P
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

13 March 2012

Taktau nak gembira ke nak sedih --'

Assalammualaikum bloggers ! Lame tak jumpa itewww rindu tak ? rindu tak ? Haha . Mianhae lame tak update blog burukk iteww ni , Haha , nak tahu tak kitaa dah naik set math , Adushhh happy tuu memang lah sbb sama kelas ngan Bff iteww kan tapi entah ahh , maybe sbb dah biasa kot ngan cikgu set 3 jadinya kitaa rasa mcm mls je nak tukar set , Hmmm , Rinduu pulak dekat cikgu Nurul Huda tuu , Hihi .


One more things taktau lah nak caye ke tak cite ni but kalau dah 5 org asyik ckp mende yang same mesti lah tertanya-2 jugak kan , Tak sangka pulak dia jahat sampai mcm tuu sekali bukan iteww yg ckp kay but BFF die sendiri yang cakap ni , Haihhh hope she's changed lah kann ? Harap die tak same dgn apa yg org lain cakap pasal dia , Hmm , thats all kot . Kboii , Annyeo :)



*Btw tadi kena puji dgn teacher Sharifah masa buat essay , Heehe , Bangga den terkembang-2 hidungg , Haha
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

22 February 2012

Waka waka :P

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia ( cehh promote ) Hihi . Kay dah lame bebenor aku tak update blog ni haa , Almaklum lah broadband tak bayor kan . Wahaha , kay tadi kat skola ade pelancaran Bulan bahasa , nak dijadikan cerita kelas KAA form 3 ( kelas aku letttewww ) Hibiscus kena lah kan buat persembahan Arab . So , kitorang pun dgn confidentnye lah kan pergi depan stage tuu buat performance . Sekali mula je kitorang perform budak-2 lain gelak ! Kuang ajakkkk . aku pon tak tahu lah kan nape dorang gelak but aku yang terkontang kanting kat depan tuu pon tak dpt nak tahan gelak . Geram pun ade jugak sebenarnye . Hihi . abes je perform aku tanye la kan dak-2 lain okay tak 3 HBS perform tadi . Sume kate okay la apelah kan cumaaaa dorang kata lagu Waka waka tuu kelaka , aku pon heran dan aneh ape la yg kelaka sgt kan , Orang lalau je depan kelas kitorang die gelak . Hadoiiii , Kesian kitorang kan kan ? Conclusionnya :Aku Sedih+Kelaka+pelik lah hari ni . Haha . thats all kot . Kbaii *
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

01 February 2012

Tadi kena berdiri dalam kelas . Maluuu -,-

Assalammualaikum blogger semua ;D Annyeonghaeseyo , Kay tadi kat sekola kitaa kena berdiri dalam kelas sbb tak buat hw komsas , ( Bukannya kita malas kay but tade buku nak buat mcm mane ? ) Hee . Nasib baik ramai yang kena berdiri . Tadelah malu sgt kan , but then 2 waktu Bm cikgu marah-2 jadi 1 masa je yang kitorang belajar , HIkhik , Kay lah nothing lah nak update . Kboii :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

11 January 2012

Kitaa busy , Sorry blog , Haha

Assalammualaikum , lama sudah tidak ku update blog buruk ni , berhabuk-2 dah haa , btw Selamat Kembali ke Sekolah kay ( dah dkt dua minggu sekola baru nak ckp cenggini )  Haihhh , Form 3 ni mmg busy gegile lah , banyak sgt homework everyday , penat kitaaa , tapi kalau nak result mantap kena lah rajin sikit kann , but kitaa risau lah , risau kalau nanti kita dah tak ingat ape yang kitaa belajar mse Form 1 and 2 , Pastuh principal kitaa mcm berharap sangat bior kelas KAA ni ramai yang dpt straight A's , Hadui , Gasakk lah , Tapi ape yang kita tahu kitaa akan usaha betul-2 semampu yang kitaa boleh , Hmm kay lah , homework waiting , Sorry blog tuan kau ni mmg pemalas update blog sejak dua menjak ni , Hiwhiw . Kbai :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

02 January 2012

Ombak Rindu : Pasrah itu Menyerah


Assalammualaikum guys , okay kita baru je tgok cite Ombak Rindu dua hari lepas , Best gilaaaa kot , Nanges-2 den feeling punya pasal , Part yang Hariz salah faham dekat Izzah tu [ pasal Dato Sufiah baut cite jahat pasal Izzah tu ] part first yang kita start nanges , Huwaaaa , Kita tgah dok sedih nanges angah aku nagna akak upar aku boleh gelak-2 pulak , Haihh , pelik bin aneh betul . Aaron Aziz ngan Maya Karin mmg best gilaa lah kan dalam filem ni , Hihi , cite tuh dah ade dalam laptop kita dah , Jom dtg rumah ramai-2 , wayang Free , Haha , Kboii XD
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...