-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

11 January 2012

Kitaa busy , Sorry blog , Haha

Assalammualaikum , lama sudah tidak ku update blog buruk ni , berhabuk-2 dah haa , btw Selamat Kembali ke Sekolah kay ( dah dkt dua minggu sekola baru nak ckp cenggini )  Haihhh , Form 3 ni mmg busy gegile lah , banyak sgt homework everyday , penat kitaaa , tapi kalau nak result mantap kena lah rajin sikit kann , but kitaa risau lah , risau kalau nanti kita dah tak ingat ape yang kitaa belajar mse Form 1 and 2 , Pastuh principal kitaa mcm berharap sangat bior kelas KAA ni ramai yang dpt straight A's , Hadui , Gasakk lah , Tapi ape yang kita tahu kitaa akan usaha betul-2 semampu yang kitaa boleh , Hmm kay lah , homework waiting , Sorry blog tuan kau ni mmg pemalas update blog sejak dua menjak ni , Hiwhiw . Kbai :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

02 January 2012

Ombak Rindu : Pasrah itu Menyerah


Assalammualaikum guys , okay kita baru je tgok cite Ombak Rindu dua hari lepas , Best gilaaaa kot , Nanges-2 den feeling punya pasal , Part yang Hariz salah faham dekat Izzah tu [ pasal Dato Sufiah baut cite jahat pasal Izzah tu ] part first yang kita start nanges , Huwaaaa , Kita tgah dok sedih nanges angah aku nagna akak upar aku boleh gelak-2 pulak , Haihh , pelik bin aneh betul . Aaron Aziz ngan Maya Karin mmg best gilaa lah kan dalam filem ni , Hihi , cite tuh dah ade dalam laptop kita dah , Jom dtg rumah ramai-2 , wayang Free , Haha , Kboii XD
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...