-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

01 February 2012

Tadi kena berdiri dalam kelas . Maluuu -,-

Assalammualaikum blogger semua ;D Annyeonghaeseyo , Kay tadi kat sekola kitaa kena berdiri dalam kelas sbb tak buat hw komsas , ( Bukannya kita malas kay but tade buku nak buat mcm mane ? ) Hee . Nasib baik ramai yang kena berdiri . Tadelah malu sgt kan , but then 2 waktu Bm cikgu marah-2 jadi 1 masa je yang kitorang belajar , HIkhik , Kay lah nothing lah nak update . Kboii :D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

1 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...