-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

22 February 2012

Waka waka :P

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia ( cehh promote ) Hihi . Kay dah lame bebenor aku tak update blog ni haa , Almaklum lah broadband tak bayor kan . Wahaha , kay tadi kat skola ade pelancaran Bulan bahasa , nak dijadikan cerita kelas KAA form 3 ( kelas aku letttewww ) Hibiscus kena lah kan buat persembahan Arab . So , kitorang pun dgn confidentnye lah kan pergi depan stage tuu buat performance . Sekali mula je kitorang perform budak-2 lain gelak ! Kuang ajakkkk . aku pon tak tahu lah kan nape dorang gelak but aku yang terkontang kanting kat depan tuu pon tak dpt nak tahan gelak . Geram pun ade jugak sebenarnye . Hihi . abes je perform aku tanye la kan dak-2 lain okay tak 3 HBS perform tadi . Sume kate okay la apelah kan cumaaaa dorang kata lagu Waka waka tuu kelaka , aku pon heran dan aneh ape la yg kelaka sgt kan , Orang lalau je depan kelas kitorang die gelak . Hadoiiii , Kesian kitorang kan kan ? Conclusionnya :Aku Sedih+Kelaka+pelik lah hari ni . Haha . thats all kot . Kbaii *
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...