-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

13 March 2012

Taktau nak gembira ke nak sedih --'

Assalammualaikum bloggers ! Lame tak jumpa itewww rindu tak ? rindu tak ? Haha . Mianhae lame tak update blog burukk iteww ni , Haha , nak tahu tak kitaa dah naik set math , Adushhh happy tuu memang lah sbb sama kelas ngan Bff iteww kan tapi entah ahh , maybe sbb dah biasa kot ngan cikgu set 3 jadinya kitaa rasa mcm mls je nak tukar set , Hmmm , Rinduu pulak dekat cikgu Nurul Huda tuu , Hihi .


One more things taktau lah nak caye ke tak cite ni but kalau dah 5 org asyik ckp mende yang same mesti lah tertanya-2 jugak kan , Tak sangka pulak dia jahat sampai mcm tuu sekali bukan iteww yg ckp kay but BFF die sendiri yang cakap ni , Haihhh hope she's changed lah kann ? Harap die tak same dgn apa yg org lain cakap pasal dia , Hmm , thats all kot . Kboii , Annyeo :)



*Btw tadi kena puji dgn teacher Sharifah masa buat essay , Heehe , Bangga den terkembang-2 hidungg , Haha
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...