-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

06 June 2012

Menyesal naik bas . It would be the first and the last time . Awawawa ;D

Assalammualikumm . Annyeonghaeseyo followers and bloggers sekalian . Haihhhh harini penat sesangat dari pagi sibuk tgok orang kat hospital je .First pegi tengok cikgu Farah ( Guru kelas kitaaa ) dekat HTTJ . Then pegi KPJ pulak tengok An ( BF sia Ainnn ) . Nak dijadikan cerita balik tu kononnya lah kann nak save bajet naik lah bas tup tup , haaaa amek kau bas bergegar-2 , sempit , tak dapat tempat duduk ,berlanggar-2 ngan orang dalam tuu . Seksa youuu alll . Memang tak lah kan nak naik bas lagi . Serious nyesal . Haha . Aku punya lah penat kannnn . Haha . Patu balik kena marah pulak . Hmmmm mmg terbaik . Haha , Dahlah . Malam dah ni . Nighttt you ols ;D
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

04 June 2012

Hai hai hai :P

Haiiiiiii bloggers . Assalammualaikum and Annyeonghaeseyo :) Goshhhhhhh miss ma blog so damn much . Biasalah kita budak PMR tahun ni . Jenjarang dapat bukak blog .Hihi . Lama tak update post kat blog . Sekarang ni kan cuti penggal pertama kan ? Ohoiiiii nak tahu tak ? Mid-year exam susahhhhhh tahap gaban kawan-2 . Kepala otak saya rasa mahu pecah sahajaaaaaa . Harhar . Sabor je lah kannnnnn . Cuti ni duduk umah sahajaaaaa . Bosan k actually . Hmmm tadi tengok chatbox ramai sangat yang leave comment and jejak kat situ . Thanks sayanggggg . Sorry k guys nanti ada masa saya jenguk-2 blog korang k . Now really busy dengan study . Hmmmmm k lah nak out dah ni , Kbaiiii . Muahhhh :*


#127days to PMR .Omjayyyyy 

Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...