-->

Followers

♥ I Live and die lillahita'ala . I hope eerythings i do are under His barakah ♥

24 December 2012

I'm in dilema

Hai hai . Assalammualaikum,annyeonghaesayo :D Haha,hm lagu blog dah tukar . pages pun dah edit . hehehe ,suka suka . Hm btw nak cerita niiiiii . berbalik pada tajuk diatas . Haih,Aun dalam dilema sbnrnya ni . Aun tak tahu nak masuk sekolah apa untuk tg 4 ni . nak amek aliran apa pun Aun taktahu lagi . Aun sebenarnya berat hati jugak nak pindah sekolah tapi Aun nak jugak carik atmosphere baru . carik pengalaman . Tapi susah sekali nak tggalkan kawan kawan sebenarnya . Haihhhh . sedih lah . Kalau boleh mmg taknak terpisah tapi tulah minat lain lain . takkan nak paksa pulak kan kawan kawan ikut apa yang kita nak. ishhhhh,tak boleh mcm tu . now dah 4.42 A.M . I need sleep . Byebye bloggers . Salam xoxo
Thanks dor reading , Lafchiuuu :)

0 Kritikan Comel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...